П’ята частина жителів Лондона незадоволенa відвідуванням ресторану через поганий інтернет - PostEat

пошук

П’ята частина жителів Лондона незадоволенa відвідуванням ресторану через поганий інтернет
14-08-2019 0 630


За даними опитування, проведеного аналітиками бездротового зв’язку Global Wireless Solutions, п’ята частина лондонських відвідувачів ресторанів скаржилася на те, що вечеря була зіпсована через поганий мобільний зв’язок, що заважало їм розміщувати фотографії в Instagram.

Опитування показало, що все більше відвідувачів регулярно фотографують і знімають відео, коли відвідують ресторани будь-якого цінового сегменту. Майже третина фотографує страви, п’ята частина відвідувачів записують відео, щоб поділитися з підписками в соціальних мережах. З огляду на цей тренд, кожен сьомий обирає ресторан в залежності від того, наскільки можливо поділитись подробицями візиту з підписниками з Instagram.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в ході опитування 26% відвідувачів ресторанів зазначили, що вони не могли під’єднатись до інтернету за допомогою мобільної передачі даних, а 28% відвідувачів розчаровані повільною швидкістю інтернету. Майже 13% опитаних заявили, що вони навіть відмовилися б від замовлення, якби не змогли отримати доступ до мережі інтернет. А кожен восьмий опитаний відмовився б залишити чайові, якщо офіціант не знав паролю від WiFi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi