Радій кожному дню. Життєстверджуючий маніфест від БУХТА Food Station - PostEat

пошук

Радій кожному дню. Життєстверджуючий маніфест від БУХТА Food Station
10-07-2019 0 996

Автор


БУХТА Food Station — відкриття цього року — вже давно стала улюбленим місцем киян і must visit place для гостей столиці, а Річковий вокзал протягом лише двох місяців перетворився на арт- та івент-простір. Команда проекту поділилася своїм життєстверджуючим маніфестом, яким надихається з першого дня роботи БУХТИ. Ідею підтримали відомі кияни — блогери, журналісти, піарники та підприємці.

Результатом співпраці стало відео, на якому лідери думок по черзі зачитують маніфест БУХТИ. Його головна ідея в тому, що кожен день — особливий і потрібно цінувати кожну мить і всі ті емоції, які він дарує.

За словами засновника проекту Романа Тугашева, основна мета БУХТА Food Station — це якісний відпочинок для киян і гостей столиці, який складається зі смачної їжі, захоплюючого виду, гарної музики та гостинної атмосфери.

Наша команда постійно працює над тим, щоб, коли ви приходите до нас у гості, ви могли насолоджуватися моментом із друзями, коханими, сім’єю. Дуже приємно, що наші цінності знаходять відгук серед гостей, багато з яких стали постійними та приходять до нас великими компаніями. Ми не припиняємо працювати, вдосконалюватися. В минулий вікенд у нас пройшли дві круті музичні вечірки, ми запровадили традицію бранчів на вихідних і fish day щочетверга. І ми не плануємо припиняти вас дивувати!” — наголосив Роман Тугашев.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi