Ресторан авторської кухні OASIS у Вінниці: особлива локація для особливих подій - PostEat

пошук

Ресторан авторської кухні OASIS у Вінниці: особлива локація для особливих подій
01-08-2022 0 25200


З початком серпня розпочнеться історія справжнього оазису комфортного відпочинку в місті Вінниця — 3 серпня відбудеться відкриття ресторанного комплексу OASIS. Місце, де можна переключитись від повсякденних справ, відчути красу природи не покидаючи меж міста та де все створене для того, аби кожен гість насолодився моментом. Редакція PostEat дізналась про всі особливості ресторану OASIS та можливості локації і ділиться з вами.

OASIS відпочинку

OASIS — це ресторанний комплекс відпочинку, який в майбутньому буде ще й готельним. Розташований на Барському шосе, зараз ресторан має все, аби стати улюбленим місцем для багатьох вінничан: зручне розташування, окрема зелена територія, мальовниче озеро, гармонійний екстер’єр та стильний інтер’єр, вишукана авторська кухня та відмінна коктейльна карта.

Ресторан має два поверхи, стилістично об’єднаних, проте різних за призначенням. Інтер’єр ресторану є втіленням поняття «оазис» — теплі кольори, багато простору та зелені, що надихають та дарують відпочинок. На першому поверсі ресторану OASIS гостей чекають щодня для затишних зустрічей, сімейних обідів та романтичних вечерь. Ви можете обрати столик для побачення біля панорамного вікна, великий стіл для родинної зустрічі або влаштуватись за барною стійкою, щоб попліткувати з подругою. Для маленьких гостей ресторану облаштована дитяча кімната з аніматором, також на вулиці є окрема ігрова зона — поки батьки відпочиватимуть, діти розважатимуться та бавитимуться.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

OASIS свята

Для урочистий подій в ресторані OASIS передбачили найкращі локації та рішення. Для гучного святкування весілля ідеальною стане бенкетна зала на другому поверсі — великий світлий простір, здатний вмістити до 120 гостей, можливість зробити оптимальну розсадку та облаштувати фотозону і місце для виїзної церемонії розпису, а також панорамні вікна з приємним пейзажем внутрішнього дворика та міста. Для камерних родинних свят в ресторані OASIS є затишна VIP-кімната та чотири окремі закриті альтанки біля озера на території, що охороняється.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

OASIS авторської кухні

Меню ресторану OASIS створене бренд-шеф Борисом Сиченко — всі страви підібрані з урахуванням концепції закладу. Член Асоціація шеф-кухарів України, Борис Сиченко пройшов навчання у Баскському кулінарному центрі в Сан-Себастіані, що в регіоні Басків у Іспанії. Його авторський погляд на кухню ресторану OASIS втілився у авторських стравах, де поєднались італійські та азійські гастрономічні традиції.

Щоб відкрити усі особливості меню OASIS, шеф рекомендує скуштувати тартар із телятиною, стейк із язика та м‘ясний бульйон, який особливий тим, що вариться на квасі з додаванням імбиру та кунжутного масла із сувідованим глазурованим реберцем.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В барній карті ви знайдете гідні доповнення до авторських страв — шанувальники оцінять винну карту ресторану, де зібрані позиції з кращих винних регіонів усього світу від Франції до Чорногорії. В коктейльній карті представлені варіації класичних позицій, доповнених смаками та незвичною подачею. В закладі рекомендують спробувати свіжий і тропічний, легкий кокосовий твіст Daiquiri, варіацію тропічного пуншу в поєднанні з гострими цитрусовими та великою дозою різного рому Hurricane та Little Italy — приголомшливу альтернатива «Манхеттену» з насиченими та гіркими нотками артишоку з Cynar, який подається у бетонному келиху в формі щупальця восьминогу з димною булькою.

OASIS стане зеленим куточком, що дарує відпочинок та насолоду — приходьте знайомитись та відпочивати вже 3 серпня!

Ресторан авторської кухні OASIS

м. Вінниця, вул. Рибацька, 1Б

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00

Телефон +380981854444

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi