Ресторан опинився у центрі скандалу через мереживний браллет - PostEat

пошук

Ресторан опинився у центрі скандалу через мереживний браллет
13-05-2019 0 646

Автор


Австралійський ресторан Fine and Fettle опублікував у своєму Інстаграмі фото відомого фуд-блогера. Карілла Банез, яка поділилася своїми враженнями про ресторан, на знімку позувала за столом з різними стравами. Але на їжу на цьому фото практично ніхто не звернув уваги. Підписників сторінки ресторану обурив одяг Карілли. Для відвідин ресторану вона обрала модний мереживний топ браллет.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

#Repost @karylle -» Love cafés getting onto the dinner scene! Fine and Fettle dinner tonight was next level » Don’t forget to tag & share your Fettle experiences!

Публикация от Fine & Fettle (@fineandfettle)

Чимало користувачів зазначили, що короткий напівпрозорий мереживний топ – це не зовсім доречний одяг для ресторану. Варто зазначити, що браллети, які  модно носити як топ, викликають суперечки не вперше. Багато хто вважає їх елементом білизни, а не одягу для публічних місць.

Пресс-службу ресторану вразила кількість негативних коментарів під фото. Вони зазначили, що не дискримінують відвідувачів і кожен із них має право сам обирати, що він хоче одягти для походу у їхній заклад. Щоб підтримати Каріллу, у якої, до речі, 60 тис. підписників в Інстаграмі, запропонували ділитися її дописом з відповідним хештегом.  

Фото:  Fine and Fettle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi