Ресторан «Щекавиця» у Києві втретє виставили на торги - PostEat

пошук

Ресторан «Щекавиця» у Києві втретє виставили на торги
31-08-2023 0 437


Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 8 вересня у системі «Prozorro.Продажі» втретє проведе аукціон із продажу майнового комплексу столичного ресторану «Щекавиця». Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«8 вересня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «БАНК СІЧ». На продаж у складі лоту №G22N024762 виставлено дебіторську заборгованість, основні засоби та нерухоме майно – приміщення культового у минулому ресторану-музею «Щекавиця», який розташовується на київському Подолі по вул. Костянтинівській», – йдеться у повідомленні. 

У Фонді гарантування вкладів фізичних додають, що ресторан «Щекавиця», загальною площею майже 885 кв.м, має понад 10 зал, які стилізованих в атмосфері українського села. На жаль, за час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування будівлі роблять її привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес.

Серед основних засобів, виставлених на торги у складі лота, зокрема: ресторанний посуд; меблі; професійне кухонне обладнання – пароконвектомат, електричні плити, мікрохвильові печі тощо.

Початкова ціна лота – 24,2 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням стартової ціни. Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, крім представників росії чи осіб, що пов’язані з державою-агресором.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд направить на розрахунки з кредиторами АТ «БАНК СІЧ».

Додамо, вперше «Щекавицю» було виставлено на торги у березні зі стартовою ціною 60,8 млн грн. Проте аукціон не відбувся, і Фонд знизив ціну лота до 38,29 млн грн. Повторний аукціон у травні також не відбувся. 

Фото: Prozorro.Продажі

Читайте також:

Росіяни знищили близько 270 тис. тонн зерна у дунайських та Одеському портах

У Техасі Walmart запустить доставку дронами Wing

У чотирьох українських містах встановили національний рекорд: одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi