Ресторатори влаштують під Офісом Президента ланч-мітинг - PostEat

пошук

Ресторатори влаштують під Офісом Президента ланч-мітинг
28-04-2020 0 1369


2 травня група підприємців планує провести ланч-мітинг під Офісом Президента, щоб зібрати гроші для медиків та показати, що літні тераси можуть бути безпечними для гостей.

Бранч анонсував співвласник Tarantino Family Дмитро Федотенков. За його словами початок акції заплановано на 16:00 на місці ковзанки біля ОП.

«Хочемо влаштувати званий ланч для всіх, хто хоче підтримати українських медиків. Все мирно, чемно та респектабельно, з дотриманням режиму карантинних обмежень. Все продумали до дрібниць. Гості зможуть замовити їжу від найкращих шефів столичних ресторанів. Посидіти за затишними столиками на відстані два-три метри. Спеціально навчені кур’єри в одноразовому посуді подадуть їжу до столів клієнтів. Всі в масках. У кого немає — дамо на вході, антисептики — в асортименті. Хто захоче посидіти у костюмі хімзахисту, забезпечимо. Кілька у нас є. Платити необов’язково, але можна залишити чайові, які віддамо на підтримку боротьби українських лікарів з коронавірусом», — поділився планами ресторатор.

Ще одна мета ланч-мітингу — показати, що літні тераси можуть бути безпечними. «Ми хочемо відкрити літники, але нас не чують. Сподіваємося, що почують. Заодно і відпрацюємо схему відкриття літніх терас і, сподіваюсь, пообідаємо з президентом», — написав Федотенков. Для гаранта приготували кальян «диня з м’ятою». Ініціатори ланчу чекають дозволу на проведення від КМДА.

Фото: facebook.com/president.gov.ua

Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!

Читайте також:

Шанс на виживання»: ресторатор закликав відкрити літні тераси

Ресторатори брати Гусовські допоможуть виробникам крафтових продуктів

«Почему McDonald’s работает, а маленькие кафе — нет?»: бизнесмен возмутился двойными стандартами власти на карантине

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi