Робот, який читає думки, наллє вам «ідеальний» келих пива - PostEat

пошук

Робот, який читає думки, наллє вам «ідеальний» келих пива
21-03-2023 0 544


Експерт із робототехніки та нейробіолог Сет Джексон представив першого у світі пивного робота, який вміє читати думки, щоб налити «ідеальний» келих пива. Про це повідомляє Daily Star.

Робот під назвою Homer використовує технологію електроенцефалограми для відстеження патернів мозку за допомогою активності на лобі. Користувач контролює наливання та кут нахилу склянки — чим більше зосереджена людина, тим краще виходить її келих із пивом.

Homer починався як веселий експеримент, організований підприємцем Сетом Джексоном. Через рік після початку дослідження він започаткував компанію Thirsty Thoughts, щоб поділитися успіхами машини з громадськістю.

Технологія під назвою Homer була розроблена вісім років тому як експеримент. За цей час робот налив понад 10 тисяч келихів пива.

“Це єдиний у світі робот, який керується розумом і розливає пиво. Він читає ваші думки та вимірює розумову концентрацію. Людина повинна контролювати те, як машина наливає напій і стежити за кутом нахилу склянки. Якщо в тебе це добре виходить, ти наливаєш ідеальний келих, якщо в тебе погано виходить, ти отримуєш пінистий напій», — сказав Джексон.

Фото: Adam Hughes/SWNS

Читайте також:

Пентагон закликав американських військових не їсти булочки з маком

Пілот вкрав дві пляшки вина, які були призначені для пасажирів

Андрій Бєдняков розповів про смачні місця в Барселоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi