Ром на честь України: всі кошти від продажу лімітованої серії надійдуть в Україну - PostEat

пошук

Ром на честь України: всі кошти від продажу лімітованої серії надійдуть в Україну
20-07-2022 0 1165

Партнери

Автор


20 липня європейці зможуть придбати особливу новинку: ром Barbados 2015 Ukraine Charity Bottling з синьо-жовтою етикеткою. Бренд Plantation Rum випустив лімітовану серію напою для підтримки України. Всі кошти від продажу 246 пляшок компанія планує передати українській некомерційній організації BudmoUA.

Александр Габріель, майстер купажу Plantation Rum, коментує новинку: «Всі ми знаємо людей, на яких безпосередньо вплинула війна, тому хотіли підтримати місію BudmoUA з допомоги українцям. Гостинність – одна з найважливіших цінностей бренду Plantation Rum, і завдяки нашому донату організація зможе придбати автомобілі для щоденної доставки продуктів тисячам українців у областях, найбільше постраждалих від війни».

Катерина Михайленко, PR менеджер проекту BudmoUA зазначає: «Вся команда BudmoUA вдячна компанії Maison Ferrand за підтримку та донат у 16,000€. Наразі це найбільший внесок, який ми отримували. Ми плануємо витратити ці кошти на придбання двох фургонів або позашляховиків для доставки продуктів, гуманітарної допомоги, а також евакуації цивільного населення з областей, що постраждали від війни».

Barbados 2015 Ukraine Charity Bottling – це лімітований випуск 246 пронумерованих пляшок рому бочкової міцності 51.7%. Спершу напій витримували 2 роки у бочках з-під бурбону в тропічному кліматі і рік в бочках Ferrand у Франції, після чого довитримувався ще 4 роки в бочках з-під односолодового ірландського віскі.

Завдяки потрійній витримці ром має насичений та збалансований аромат. Верхні ноти: стиглі екзотичні фрукти, кокос і оливки, відтінки банана, прянощів і слодових нот у смаку, післясмак какао та сухофруктів.

Придбати ром Barbados 2015 Ukraine Charity Bottling можна буде в Європі онлайн на платформі La Maison du Whisky.: Всі кошти від продажу (65€ за пляшку або в сумі 16,000€) будуть передані організації BudmoUA.

UPD: Вся партія рому продалась за кілька годин!

 

Plantation Rum

Plantation Rum був створений у 1999 році, і його фірмові пляшки, обгорнуті рафією, можна знайти на столах найбільш вишуканих ресторанів та престижних барів світу.  Завдяки унікальній майстерності, кожна пляшка демонструє смаки певного терруару з захоплюючим смаком, посиленим багатовіковою традицією техніки подвійної витримки. Асортимент Plantation завдяки своїй оригінальності, якості, різноманітності та інноваційним методам, натхненним історичними дослідженнями, завоював серця любителів рому в усьому світі. Вже стали класикою релізи Stiggins’ Fancy Pineapple (тричі визнаний «Найкращим алкоголем у світі») і Barbados XO 20th Anniversary.

BudmoUA

Проект BudmoUA започаткувала група спеціалістів алкогольної індустрії України. Команда проводить заходи в міжнародних барах та всі зібрані кошти направляє на допомогу українським ресторанам та волонтерським організаціям, які щодня годують понад 20 000 людей. Серед них військові, лікарі, літні люди, діти, молоді мами та ті, хто потребує підтримки.

Завдяки проекту українська традиція виголошувати тост Будьмо! шириться світом. Благодійні заходи з назвою BudmoUA вже пройшли в Німеччині, Іспанії, Італії, Грузії, Румунії, Бельгії, Великобританії, Казахстані та Чехії.

Текст та фото надані партнерами.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi