Сестра-веганка відмовилася йти на весілля брата через м'ясні страви - PostEat

пошук

Сестра-веганка відмовилася йти на весілля брата через м'ясні страви
22-10-2021 0 914


Сестра відмовилася йти на весілля брата, якщо на церемонії серед частувань для гостей буде м’ясо. Про це розповіла користувачка Reddit

Жінка поділилася історією анонімно. Вона повідомила, що зараз планує весілля, яке призначене на січень 2022 року. Наречений і наречена підібрали музику, напої і місце проведення заходу, але у них виникла проблема з меню, бо сестра нареченого — затята прихильниця веганства. Вона почала висувати претензії і зажадала відмовитися від м’ясних страв.

«Сестра мого нареченого — веганка. Ми запропонували їй вибрати страву, яку вона хотіла б отримати на весіллі і морозиво для веганів. Але майбутні свекор і свекруха подзвонили моєму нареченому і запропонували змінити меню на веганське. Він розлютився і відмовився змінювати меню через вимоги сестри», — пояснила автор поста.

Після цього сестра почала писати нареченій і звинувачувати її в тому, що вона контролює нареченого і маніпулює ним. Батьки заявили, що ще подумають, чи допомагати парі з організацією весілля. Жінка уточнила, що планувала додати в меню страви для веганів, але майбутня родичка вимагала, щоб на столі взагалі не було м’яса.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi