Шаурмен роздавав їжу бідним. Його попросили «не приманювати» в район злодіїв - PostEat

пошук

Шаурмен роздавав їжу бідним. Його попросили «не приманювати» в район злодіїв
02-12-2019 0 2965


Зухаб Бангаш (Zuhaib Bangash) відкрив у Новій Зеландії кебабну Gleneden Kebab та вирішив роздавати їжу бідним. З ним зв’язалась місцева бізнес-асоціація та попросила припини благодійність через наплив безхатьків.

Зухаб переїхав з Пакистану у Нову Зеландію вісім років тому, коли його селище захопили таліби. Він розповів місцевим ЗМІ, що приїхав у нову країну з $20 у кишені і місцеві ніколи не відмовляли йому у допомозі. Своєю акцією вирішив повернути борг громаді.

Щонеділі 3 17:30 він цілу годину готує безкоштовні кебаби для бідних. Загалом встигає приготувати від 15 до 20 страв приблизно на $600. Через кілька тижнів місцева бізнес-асоціація Glen Eden Village Business Association попросила Зухаба припинити роздачі їжі. Учасники спільноти заявили, що акція «приманює» у район злодії, безхатьків та маргіналів.

Шаурмен відмовився припиняти роздачу їжі, бо багато людей вже звикли ходити до нього щонеділі.

Коли ця історія потрапила в ЗМІ, то у бізнес-асоціації заявили, що їх неправильно зрозуміли — «Ми виступаємо за комплексну підтримку малозабезпечених громадян, бо вона максимально ефективна. Але і поодинокі акції досягають мети».

Фото: Zuhaib BangashGleneden Kebab

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi