Шеф-кухар з Гельсінкі розповість, як приготувати «щастя по-фінськи» - PostEat

пошук

Шеф-кухар з Гельсінкі розповість, як приготувати «щастя по-фінськи»
20-05-2020 0 735


В межах проєкту «Орендуй фіна» (Rent A Finn) мішленівський шеф-кухар Сасу Лауконен (Sasu Laukkonen) розповість онлайн про фінську кухню та навчить готувати локальні страви.

Проєкт «Орендуй фіна» (Rent A Finn) у 2019 році запустила туристична організація VisitFinland. Ідея в тому, щоб туристи не тільки поверхневого знайомились з пам’ятками країни, а з допомогою локалів пізнавали особливості національного характеру фінів. В межах проєкту туристи разом з місцевими збирали гриби та ягоди, ходили в сауну, рибалили тощо.

Через пандемію COVID-19 проєкт з 15 травня перенесли в онлайн — спікери діляться з глядачами «уроками щастя по-фінськи». Можна дізнатись про традиції відпочинку, особливості дозвілля та побуду фінів.

Один зі стрімів проведе мішленівський шеф-кухар Сасу Лауконен (Sasu Laukkonen), який керує кухнею ресторану ORA у Гельсінкі. Лауконен дотримується концепції роботи з локальними продуктами та приготування сучасних страв зі смаками класичної фінської кухні.

Під час стріму шеф розповість про роль гастрономії у житті фінів, покаже, як відбирає локальні інгредієнти та дасть поради з приготування фінських страв. Етер з Сасу Лауконен транслюватиметься 1 червня на сторінках проєкту в інстаграм та фейсбук.

Фото: Rent A Finn

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Краща ґуральня Скандинавії випустила нове житнє віскі. Весь реліз — 60 пляшок

Смореброди в закладах Києва: де скуштувати візитівку скандинавської кухні

У Швеції відкриють безконтактний ресторан на один стіл у чистому полі

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi