Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Смореброди в закладах Києва: де скуштувати візитівку скандинавської кухні - PostEat

пошук

Смореброди в закладах Києва: де скуштувати візитівку скандинавської кухні
08-08-2019 0 965


Смореброди в закладах Києва шукала редакція PostEat. Смореброд — це скандинавський відкритий бутерброд з рибною начинкою. Традиційно для смореброду використовують темний житній хліб, який змащують маслом і зверху викладають начинку. Серед традиційних начинок для смореброду – солений, пряний або маринований оселедець, сир, свіжі та мариновані огірки, варені яйця, паштети, в’ялене та запечене м’ясо, копчена скумбрія, цибуля. За скандинавською традицією, гостям до столу подають окремо основу смореброду та начинки, які намащують їх на хліб самостійно. Їсти смореброд прийнято виделкою та ножем. Які пропонують смореброди в закладах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Smørrebrød.Kiev        

Де: вул. Архітектора Городецького, 4

Бюджет: ₴₴. Смореброди (105–185 грн), холодні закуски (110–215 грн), гарячі страви (95–245 грн), десерти (85 грн).

Страви: смореброди: креветка, бебі роман, яйце – 155 грн, гуакамоле, смажений романо, яйце пашот, медово-гірчичний соус – 125 грн, бекон, картопля, помідор, грибний соус – 105 грн, оселедець матiас, картопля, слабосолений огірок, запечене яблуко карi, сметана з горілкою, маринована цибуля – 115 грн, макрель, сметанний соус, свіжий огірок, редис – 115 грн, ростбіф, маринований болгарський перець, песто, медово-гірчичний соус – 165 грн.

Напої: капучино на мигдальному молоці – 65 грн, холодна кава на соєвому молоці – 75 грн, коктейль Salted caramel – 180 грн, коктейль Danske aftene – 210 грн.

Деталі: скандинавська кухня, великий вибір сморебродів, сніданки цілий день, дизайн Дениса Беленка, авторська коктейльна карта, невелика винна карта, двоповерховий ресторан, десерти, формат take away, літній майданчик в європейському стилі.

Smørrebrød.Kiev — це затишний заклад скандинавської кухні у центрі Києва. Невелика зала розрахована на 40 гостей. Дизайном інтер’єру закладу займався Денис Беленко, котрий віддав перевагу натуральним матеріалам – необробленому дереву, каменю, металу. У дизайні переважають скандинавсько-нордичні мотиви та українські елементи. Через традиційні страви скандинавської кухні можна пізнати знаменитий хюґе та відчути філософію затишку і комфорту. Саме тому в основі концепції ресторану – король данської кухні смореброд, його в меню зазвичай до 15 видів в залежності від сезону. Створюючи нові позиції для меню Smørrebrød.Kiev, шеф-кухар застосовує всю свою фантазію, оскільки смореброд є гастрономічною стравою. Поживний смореброд легко може стати повноцінною стравою для сніданку, обіду чи вечері. В Smørrebrød.Kiev пропонують смореброди з рибою, м’ясом, морепродуктами і овочами.

Andersen Brand Pubs

Де: вул. Ломоносова, 50/2; вул. Феодосійська, 1а

Бюджет: ₴₴. Смореброди (85–135 грн), закуски (84–239 грн), салати (132–168 грн), м’ясні страви (165–350 грн).

Страви: смореброд з філе оселедця, маринованою цибулькою, запеченим буряком та яйцем під гострим соусом – 85 грн, смореброд з сиром данаблю, грушею, листям салату, медом та горіхами – 89 грн, смореброд зі слабосоленою сьомгою, перепелиним яйцем, сирним мусом і листям салату – 135 грн, смореброд з запеченою шинкою та солоним огірком під фірмовим соусом – 90 грн, смореброд з українською панчетою на подушці з фірмового соусу та свіжих огірків – 94 грн.

Напої: світле пшеничне пиво «Дівчина з сірниками» – 59 грн/500 мл, темний ель «Філософський камінь» – 67 грн/500 мл, імбирний ель «Стійкий олов’яний солдатик» – 67 грн/500 мл.

Деталі: бренд-паб, монохромний інтер’єр з яскравими кольоровими акцентами, скандинавська кухня, банкетні страви, українське крафтове пиво, смореброди, крафтові коктейлі на пиві, власна випічка, резерв столів, знижка 20% на усі страви з меню та пиво з собою по буднях з 12:00 до 16:00.

Andersen Brand Pubs — це бренд-паб з крафтовим пивом і власною відкритою для гостей пивоварнею. У закладі гостям пропонують вирушити у гастрономічну подорож Скандинавією і спробувати скандинавсько-балтійську кухню. В меню – різноманітні страви з риби, морепродуктів і дичини. На кранах та take away в Andersen Brand Pubs пропонують 6 крафтових сортів пива, названих на честь творів Ханса Крістіана Андерсена. В меню ресторану представлено п’ять видів сморебродів, рекомендуємо спробувати смореброд з українською панчетою на подушці з фірмового соусу та свіжих огірків.

Амстер Дамстер — Amster Damster    

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Сморяброди (95–145 грн), голландські закуски (50–240 грн), салати (115–220 грн), основні страви (150–295 грн).

Страви: сморяброд з рієтом зі скумбрії та зеленою цибулею – 115 грн, сморяброд з маринованими гливами, запеченим перцем та томатним конфітюром – 115 грн, сморяброд зі шматочками товстеньких шпротів – 95 грн, сморяброд з ростбіфом, яблучним соусом та томатами – 140 грн.

Напої: джин-тонік розмариновий – 149 грн, лате – 50 грн, лимонад смородиновий – 55 грн, коктейль персиково-черешневий – 80 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00 по буднях, з 10:00 до 15:00 у вихідні, стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Ресторан-бар Amster Damster поєднав в меню авторські адаптації традиційних страв голландської кухні, в якій переважають риба і морепродукти. У барній карті представлені класичні і авторські коктейлі, 6 настоянок власного приготування, кілька сортів пива і великий вибір елітного міцного алкоголю. Сморебродів у меню Amster Damster представлено чотири види — з рієтом зі скумбрії, з маринованими гливами, з ростбіфом та зі шпротами.

Win Bar — Винний бар

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴. Закуски (64–645 грн), основні страви (128–315 грн), десерти (75–145 грн).

Страви: смореброд з моцарелою та томатною сальсою – 106 грн, смореброд з язиком та мусом з сиру фета – 118 грн, смореброд з паштетом з курячої печінки, грибами та трюфельною пастою – 115 грн, смореброд з лососем, маринованим у вишні буряком, яблуком та пряним сиром фета – 151 грн.

Напої: Salentein Portillo Rose Malbec – 485 грн/750 мл, Pere Anselme Cotes de Provence Rose AOC – 125 грн/150 мл, Freeda Rosé Trevenezie – 150 грн/150 мл.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, середня цінова політика, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

У Win Bar винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, органічні вина і вина з лімітованих колекцій. До вина в якості закуски ви можете замовити смореброд, якого в меню Win Bar представлено чотири види. Рекомендуємо спробувати смореброд з лососем, маринованим у вишні буряком, яблуком та пряним сиром фета.

Вино і Люди

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Закуски (24–128 грн), салати (98–128 грн), риба та морепродукти (144–214 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: смореброд з маринованим буряком, скумбрією власного засолу з соусом із хріну, свіжим огірком та курячим яйцем – 90 грн.

Напої: ігристе вино Pinot Grigio Brut Blanc – 94 грн, біле вино Vina Esmeralda – 98 грн, червоне вино Colossal Reserva – 98 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, шеф Валерій Бузовер, сезонні новинки в меню, винна карта, сніданки.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. Рекомендуємо замовити до келиха улюбленого вина пікантний смореброд з маринованим буряком, скумбрією власного засолу з соусом із хріну, свіжим огірком та курячим яйцем.

Hayloft

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–195 грн), страви на відкритому вогні (105– 290 грн), бургери (119–185 грн).

Страви: смореброд з лососем та сиром дор блю – 165 грн, смореброд з телятиною та овочами гриль – 169 грн.

Напої: коктейль Flower Sour – 135 грн, коктейль Ginberry – 135 грн, коктейль Spring Martini – 135 грн.

Деталі: належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, велике меню кухні, салати-конструктори, сезонне меню, бренд-шеф Людмила Семеха, ланч-меню щодня з 12:00 до 16:00, можливість замовити салат-конструктор, кальяни, страви на грилі, м’ясо на відкритому вогні, винна карта, бренд-бармен Галина Третяк, широкий вибір міцних алкогольних напоїв, стильний мінімалістичний еко-інтер’єр, сезонна тераса, VIP-зал.

HayLoft Ukrainian BBQ — це ресторан мережі Fiji Group Restaurants. Сучасний дизайнерський інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів і доповнений авторським декором. Ви можете розташуватися в основній залі або в VIP-кімнаті, а влітку можна обрати для відпочинку відкриту терасу в кантрі-стилі. Основою меню HayLoft Ukrainian BBQ, яке розробила бренд-шеф Людмила Семеха, стали страви, приготовані на відкритому вогні. Із закусок рекомендуємо спробувати два смореброди — ніжний з лососем та сиром дор блю та поживний з телятиною та овочами гриль.

Фото: Facebook Smørrebrød.Kiev, Andersen Brand Pubs, Амстер Дамстер — Amster Damster, Win Bar — Винний бар, Вино і Люди, Hayloft

Головна фотографія (колаж):Smørrebrød.KievВино і ЛюдиWin Bar — Винний бар

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi