У Швеції відкриють безконтактний ресторан на один стіл у чистому полі - PostEat

пошук

У Швеції відкриють безконтактний ресторан на один стіл у чистому полі
30-04-2020 0 3293


Поки весь ресторанний світ розмірковує над тим, як безпечно обслуговувати гостей після коронавірусу, ця пара шведів здається знайшла рішення. 10 травня Лінда Карлссон та Расмус Перссон відкриють у шведській глушині заклад Bord för En — з одним столом у чистому полі.

Єдиний столик закладу встановлять у полі поряд з будинком власників. Ідея безконтактного ресторану прийшла Лінді (Linda Karlsson) та Расмусу (Rasmus Persson), коли до них в гості прийшли батьки. Вони входять до групи ризику інфікування, тому подружжя пригощало їх стравами у полі. «Батькам сподобалось і ми вирішили відкрити заклад вільний від COVID-19», — пояснив Расмуc місцевим ЗМІ.

Заклад відкриється 10 травня і буде приймати лише одного гостя в день. Їжу подаватимуть у кошику для пікніка на тросі з кухні прямо до столу. Всі страви виключно вегетаріанські та з місцевих продуктів. Шефом закладу буде Расмус Перссон, він працював разом з відомим шведським кухарем та ресторатором Лейфом Маннерстромом (Leif Mannerström). Лінда відповідатиме за приладдя та обслуговування.

У закладі можна буде спробувати страву Råraka зі смаженою картоплею «хешбраун» у шведському стилі, ікрою з морських водоростей та свіжим щавлем. На десерт Расмус пропонує спробувати страву «Останній день літа» з чорницею. За коктейлі відповідає відомий шведський міксолог Джоель Седербак (Joel Söderbäck).

Bord för En стане єдиним закладом у селищі Ransäter, де проживає 114 людей. Столик для обіду на самоті у чистому полі вже має кілька бронювань.

Фото: bordforen.com

Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!

Читайте також:

Головну нагороду MICHELIN щодо стійкого розвитку отримав шеф-кухар Magnus Ek зі Швеції

Новачок дня: шведський ресторан Etoile отримав першу зірку «Мішлен»

З 2020 року Coca-Cola у Швеції перейде на тару з 100% переробленого пластику

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi