Шеф Олександр Йоурз представлятиме Україну на світовому Food Performance заході Gelinaz - PostEat

пошук

Шеф Олександр Йоурз представлятиме Україну на світовому Food Performance заході Gelinaz
30-11-2023 0 807

Партнери

Автор


Олександр Йоурз — шеф та засновник закладів Yourz Space Bistro та Yourz Asia Bar, 13 грудня вже вдруге буде представляти Україну у світовому Food Performance заході — Gelinaz!

Gelinaz — це всесвітньо відомий захід Андреа Петріні, на якому фраза «смачна вечеря» набуває нового сенсу. Він проходить кілька разів на рік у найцікавіших і найкреативніших місцях світу. Цей захід по-справжньому кидає виклик сучасним шефам, а для глядачів готує справжню виставу. Минулого року у Gelinaz взяли участь 35 локацій, 28 країн та понад 200 шефів.

Тогорічний концепт заходу полягав у створенні реміксів страв відомих шефів, де кожен учасник не мав уявлення, кого саме він “міксує”. Для Олександра Йоурза це був Альберт Адріа.

Цього ж року вас чекає абсолютно новий концепт! Gelinaz має намір переосмислити те, як та де ви звикли смакувати страви та поєднати по-новому музику та їжу. Кожен шеф обирає собі музичного партнера, якому вдасться повністю відчути та відтворити стиль вечері своїм виступом. 

Олександр Йоурз запрошує вас на вечерю Yourz Band Gelinaz у культурний центр Union в Одесі, де разом з шефом Віктором Сідоренко прямо на сцені буде творити команда професійних кухарів та виступати Юлія Нельсон. Окремо гості зможуть насолодитися винами від Bandol, а обрати найкраще допоможе Chief Sommelier Олег Кравченко. Цей вечір буде наповнений атмосферою рок-н-роллу та street art-культурою в поєднанні з розкішними стравами, напоями та бездоганним сервісом. 

Протягом вечері також пройде благодійний аукціон зі збором коштів на тактичну медицину для ЗСУ. Одним із лотів аукціону стане картина Олександра Йоурза, про решту — дізнаються лише учасники заходу.

Пропустити такий вечір було б справжнім злочином. Деталі, як стати гостем Yourz Band Gelinaz, можна знайти за посиланням. Доєднуйтесь до історії української гастрономії!

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi