Сім'я колишньої однокласниці відмовилися залишати чайові офіціантці і образили її - PostEat

пошук

Сім'я колишньої однокласниці відмовилися залишати чайові офіціантці і образили її
22-10-2021 0 618


Офіціантка з США, на ім’я Мія розповіла про образливу поведінку відвідувачів ресторану, які відмовилися залишати чайові. Своєю історією вона поділилася в TikTok.

@keylamxo Reply to @ashley.reyanne she asked her daughter alyssa to lend her $$ 😩😂 in front of me #hootersgirl #customerservice #fyp #brokebitch ♬ original sound — keylamxo

За словами 21-річної користувачки під ніком @keylamxo, одного разу в ресторан прийшла дівчина, з якою вона вчилася в школі, щоб відзначити день народження батька. Всього в компанії було п’ять дорослих і одна дитина. Гості замовили 25 порцій шотів, які коштували 18 доларів, багато їжі і закусок.

Коли застілля наближалося до кінця, мати дівчини попросила у офіціантки рахунок. З’ясувалося, що сума чека склала 624 долари.

“Коли мати попросила чек, вона сказала: «Якби ви сказали мені, що рахунок такий великий, можливо, ви б отримали чайові», — зазначила Мія. У відповідь на зауваження жінки вона сказала, що в її обов’язки не входить контроль за бюджетом відвідувачів ресторану.

Сім’я оплатила рахунок, але перед відходом розлила кетчуп і залишки напоїв по всьому столу. Гості також залишили Мії послання на чеку, де йшлося: «Та йди ти!».

Ролик набрав 3,7 млн переглядів і безліч коментарів. «У всьому винна ця жінка, у неї ж перед очима було меню, і вона бачила все ціни!», — написав один з користувачів. Інший додав: «Ось тому чайові потрібно відразу включати в чек».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi