Після 15 років експериментів Del Monte нарешті випустив рожевий ананас Pinkglow - PostEat

пошук

Після 15 років експериментів Del Monte нарешті випустив рожевий ананас Pinkglow
15-10-2020 0 821


Після 15 років експериментів Del Monte нарешті випустив рожевий ананас PinkglowЗвичайно, деякі футуристичні обіцянки, мабуть, ніколи не стануть реальністю, але це не про ананас від Del Monte. Ще у 2016 році компанія заявила про початок роботи над дивовижним фруктом, і ось нарешті досягнуто результатів рожеві ананаси можна придбати.

«Будучи провідним постачальником свіжих ананасів по всьому світу, Fresh Del Monte прагне інвестувати в програму досліджень щодо розробок ананасів, аби задовольнити постійно мінливі потреби наших споживачів», — каже Пабло Ріверо, віце-президент з маркетингу Fresh Del Monteі. «Ананас Pinkglow — це продукт, яким ми неймовірно пишаємось не тільки завдяки прекрасному кольору та вишуканому смаку, але й завдяки стійкому методу, який ми застосували для виробництва цих нових рожевих ананасів «.

Фото: PinkGlow website

Проте, все ще залишається велика купа питань. Чому цей ананас такий дорогий? І чому він так довго не з’являвся на ринку навіть після затвердження Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (США)? Fresh Del Monteі пояснює, що для вирощування ананасів насправді потрібно 24 місяці, причому Pinkglows спеціально відбирають вручну з “надзвичайно обмеженого врожаю” на фермі в Коста-Ріці. Компанія додає: «Споживачі отримуватимуть ананаси вже без верхньої частини, але не варто хвилюватись. Усі вони видаляються, аби бути пересадженими, і таким чином забезпечувати стійкість вирощування наступного рідкісного врожаю.”

Del Monte гарантує, що споживачі отримають задоволення від дуже смачного ананаса. Він більш соковитий та солодкий, ніж звичайний  ананас» із «вишуканим і абсолютно унікальним смаком», який «може похвалитися нотками ароматних цукерок». На додачу кожна коробка має всередині сертифікат справжності адже насправді рожевий ананас це практично витвір мистецтва.

Фото: PinkGlow website

Читати ще: 

Ізраїльський дизайнер надрукував 4D-фрукти, багаті поживними речовинами

$11 тис. за гроно винограду: скільки коштують найдорожчі фрукти світу

Як мозок працює проти нас. Доведено, він краще пам’ятає, де схована нездорова їжа

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi