Сніданки та ланчі в Spezzo на Великій Васильківський: кожен день з італійським смаком - PostEat

пошук

Сніданки та ланчі в Spezzo на Великій Васильківський: кожен день з італійським смаком
16-12-2020 0 704


Додати яскравих італійських смаків у кожен зимовий день в Києві — це не міф, а реальність в ресторані Spezzo на Великій Васильківський. Цей італійський ресторан-пекарня знаходиться в самому центрі міста та відомий своєю сироварнею, запашною піцою з дров’яної печі та іеликою дитячою кімнатою. Завдяки зручному розташуванню та різноманітному меню з італійськими стравами на будь-який смак, Spezzo на Великій Васильківський стає відмінною локацією для ранкової зустрічі з друзями або обіднього ланчу з колегами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поснідати в Spezzo на Великій Васильківський можна з 11:00 до 16:00 — меню ранкових страв настільки різноманітне, що здатне підняти настрій та задовольнити будь-які бажання гостя. Ви можете обрати яєчню з беконом, томатами та запеченою картоплею (135 грн) або ніжний шпинатний скрембл та салат з авокадо і креветкою (165 грн). Найніжніші сніданки в Spezzo на Великій Васильківський — сирники зі сметаною та ягідним соусом (115 грн), рікота власного виробництва з йогуртом (122 грн), а також млинці з рікотою власного виробництва та кокосовим соусом (115 грн).

Шанувальникам солоних сніданків варто звернути увагу на млинці з маринованим лососем, свіжим огірком та сирним соусом (148 грн) та пікантну вівсяну кашу з сиром горгонзола та соусом песто (115 грн). Традиційні ранкові сендвічі та тости у Spezzo представлені в трьох варіаціях:  запечений сендвіч Крок-Месьє з шинкою, томатами, сирним соусом та яйцем (148 грн), тост з маринованим лососем, мусом з авокадо та яйцем Бенедикт (165 грн) і тост з яловичиною та яйцем пашот в імбирно-часниковому соусі (128 грн). Замовляючи сніданок в Spezzo на Великій Васильківський, ви отримаєте ароматну каву, чорний або зелений чай на вибір в подарунок!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Обідня перерва в Spezzo на Великій Васильківський — час для атмосферного перепочинку та спокусливої ланч-пропозиції! Щобудня з 12:00 до 16:00 вас запрошують на італійський обід з двох (174 грн) або трьох (199 грн) страв. Ви можете скласти свій обід за своїм смаком із запропонованого меню ланчей. В якості салату або закуски можна обрати салат «Цезар» з куркою та беконом, салат з баклажаном та сиром страчатела або курячий паштет по-тосканськи.

На перше пропонують грибний крем-суп, курячий бульйон з тортеліні із кролика або ніжний сирний суп з курячим філе та овочами. Основною стравою може стати спагеті карбонара, куряче філе з броколі та грибами або равіолі зі шпинатом та рікотою. Напої до обідніх страв можна обрати за спеціальними цінами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Проводьте кожен день смачно в ресторані Spezzo на Великій Васильківський, 32!

Текст та фото надані партнером Spezzo.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi