пошук
пошук
У GRANO кажуть, що планували сніданки у будні з початком нового бізнес-сезону, у вересні. Але гості, які приходять задовго до 12.00 і чекають на відкриття, надихнули поквапитись. Отже, відтепер у закладі готують сніданки не лише у вихідні, але й у будні.

Класичні круасани з вершковим маслом, йогурт з гранолою, традиційна вівсянка з фруктами, надзвичайно ніжні сирники зі сметаною, яйця пашот на гречаних тостах з лососем, авокадо, томатами і спаржевою квасолею, скребли – з ростбіфом і овочами гриль та з креветками і томатами.

Гречаний хліб для тостів у GRANO випікають самі, самі солять лосось, а також варять домашні джеми зі свіжих сезонних ягід до сирників та круасанів, готують йогурт з органічного молока. Хіба що фрукти не вирощують, але у цьому питанні довіряють власним постачальникам.

Фото: GRANO
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi