Страус, білуга, бик: український блогер показав, як готує великі страви з незвичних продуктів - PostEat

пошук

Страус, білуга, бик: український блогер показав, як готує великі страви з незвичних продуктів
13-10-2020 0 723


Блог Vanzai прославився тим, що його автор Іван Зайченко з Дніпра готує їжу великих масштабів бика, косулю, страуса й білугу. Коментатори питають, — «Коли вже буде слон?».

17 млн переглядів на каналі Vanzai у YouTube набрало відео приготування туші страуса вагою 54 кг. Іван показує, як маринує страуса, фарширує і 15 годин запікає тушу у соляному панцирі. Стверджує, що соковитішого м’яса в житті не їв.

Приготування ноги бика вагою 33 кг за ₴3 тис набрало 9 млн переглядів. Запечену ногу Іван з батьком дотушовують у фритюрі зі 100 л киплячого масла.

Білугу вагою 32 кг Іван купив на рибній фермі. Для запікання рибини автор створив глиняний купол.

Щоб приготувати тушу оленя вагою 95 кг батько Івана виготовив спеціальний крутив для смаження.

На гарнір до дикої косулі блогер приготував плов. У коментарі прийшли кулінари з Центральної Азії та дорікнули Івану, що замість плову у нього вийшла рисова каша.

Окрім приготування великих страв Іван Зайченко ще знімає відео у жанрі «кулінарний косплей». Він копією меню KFC й McDonald’s, незвичні страви вуличної їжі та страви з фільмів.

Фото: YouTube / Vanzai

Читайте також:

Блогери спробували найкращий кебаб Берліна та зняли на відео його приготування

Пранкер створив фейковий ресторан і доставляв їжу з супермаркету

Блогерка розкритикувала популярний ресторан в Апулії

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi