Тематика коктейльної карти клубу Split - PostEat

пошук

Тематика коктейльної карти клубу Split
23-10-2019 0 996

Партнери

Автор


Наші історія – про коктейлі!

Якщо точніше, про коктейльну карту клубу Split. Вона є сукупністю сучасних напрямків у створені напоїв, а саме — коктейлів. І ми з радістю вас з нею познайомимо.
Що таке міксологія? Все дуже просто — це наука про змішування, завдання якої поєднати між собою не тільки інгредієнти за їх смаковими властивостями, а у своїй кінцевій композиції скомбінувати смак, аромат, текстуру та цілу історію у вашому бокалі.
Результатом роботи барної команди Split стала коктейльна пропозиція, яка складається із трьох розділів: Asian Vision, Impressive, Right Place Right Time.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Азійські мотиви представленні у Split, як найкраще реалізовані у блоці Asiаn Vision.
Деякі коктейлі з нього можуть здатись вам добре знайомими, та це не дивно, адже ми поєднали традиції та смаки азійського континенту разом із класичними, визнаними у всьому світі коктейлями.
Як щодо запашного кумквату вдало підкресленого бурбоном!? Або тандем фісташкової пасти із кубинським ромом? Манго, лемонграс, чилі… Повірте, це ще далеко не все! Апетитно, чи не так?
Невеличким сюрпризом виявиться поєднання неймовірних кулінарних шедеврів від шеф-кухаря разом з напоями, яким ви надасте перевагу!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Справжній бар, це завжди враження та емоції. І їм відведено особливе місце у нашому закладі.
Impressive, це завдання вас вразити! Навіть найвибагливіших поціновувачів цей розділ не залишить осторонь завдяки візуальним ефектам, використаним у подачах напоїв, цікавим та несподіваним смаковим тандемам та історіями прихованими за стінками ваших бокалів.

Чи куштували ви поєднання копченого в’єтнамського чаю Лапсанг Сушонг з пюре манго?

Останній блок, але далеко не останнє місце. Наскільки багато значення у нашому житті відіграє правильне місце і вдало підібраний час? Розділ коктейльної карти Right Place Right Time, шана тим маленьким невипадковим митям, які роблять наше життя на багато веселішим і неймовірно насиченим.
Отже, саме тут і саме зараз ви маєте змогу скуштувати коктейлі, присвячені сезонності, деколи збудовані просто навколо одного інгредієнта і, звичайно, локальні продукти, залишити їх осторонь ми просто не в праві! Фреш буряка із сумішшю спецій та вираженим житнім віскі ідеально надасть вам можливість зрозуміти, про що ми.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ну що ж, друзі, а далі справа за малим! Не бійтесь експериментувати у своєму гастрономічному досвіді, не остерігайтесь чогось нового та можливо на перший погляд не зрозумілого. Довіртеся професіоналам, розслабтеся та отримайте задоволення! Воно того вартує!

 

 

 


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi