«У фуа-гра немає нічого сексуального»: Памела Андерсон закликала керівництво Playboy Club London виключити з меню фуа-гра - PostEat

пошук

«У фуа-гра немає нічого сексуального»: Памела Андерсон закликала керівництво Playboy Club London виключити з меню фуа-гра
16-09-2019 0 3861


Відома канадсько-американська акторка, фотомодель і активістка руху за етичне поводження з тваринами РЕТА Памела Андерсон розмістила на своєму сайті лист-звернення до Стіва Хайта (Venue Director Playboy Club London). У ньому акторка закликала прибрати з меню фуа-гра.

«Я обожнюю грайливість і розкіш бренду, але розгубилася — і розчарувалась, дізнавшись, що Playboy Club London подає фуа-гра. Оскільки я – та, хто давно асоціюється з Playboy, чиї сини обоє є членами вашого клубу, я закликаю вас зняти цю позицію (…) зі свого меню», — написала акторка.

Памела Андерсон порадила одразу прибрати з меню фуа-гра, а також замінити страву на веганський варіант, що не принесе тваринам страждань. Після звернення Playboy Club London виключив  фуа-гра з меню.

Фото: Pamela Anderson


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi