У Львові в Futura Hub відкрили новий японський ресторан з традиційним раменом – Sakae Ramen Bar - PostEat

пошук

У Львові в Futura Hub відкрили новий японський ресторан з традиційним раменом – Sakae Ramen Bar
21-06-2022 0 2428

Партнери

Автор


Сучасний формат класичної японської раменної, в якому поєднується сучасний інтер’єр із традиційними стравами японської кухні. У закладу два поверхи, а знаходиться він у найбільш айтішному місці Львова — Futura Hub.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Олена Якубовська, засновниця рамен-бару Sakae Ramen Bar:

«Sakae – японське жіноче ім’я, яке означає «процвітання». Наша мадам Sakae – господиня закладу і його ключова фігура. Вона гейша. У японській культурі гейша — це жінка, яка зустрічає та розважає своїх гостей традиційними танцями, співами, веденням чайної церемонії, бесідою на будь-яку тему. Вона — головна людина в домі, його господиня, яка створює відповідний настрій та затишок. Справжніх гейш у нас в Sakae Ramen Bar немає, але ми намагаємось створити відповідний настрій та атмосферу за допомогою нашої чудової гостинної команди»

 

Що замовляють в Sakae Ramen Bar?

Рамен — головна страва в меню. Його готують за традиційними рецептами – бульйон варять не менше 12 годин, локшину роблять самі, використовують виключно свіжі інгредієнти. На вибір пропонують – найпопулярніший Тонкоцу рамен, який тут готують на курячо-свиному бульйоні, Веган рамен для поціновувачів овочевих страв, Місо пайтан рамен на курячому бульйоні із місо-пастою, Сіфуд рамен – на бульйоні із морепродуктів, Спайсі місо рамен – пікантний рамен на курячому бульйоні та Шою пайтан рамен.

Є можливість створити рамен за власним рецептом, обравши інгредієнти до смаку. Також в меню можна знайти гьодза власного виробництва, локшину, рис, японські сендвічі, боули, десерти на основі чаю матча, моті, японське крафтове пиво, авторські коктейлі на основі саке, біодинамічне вино. Все присвячено Японії.

 

Олена Якубовська, засновниця рамен-бару Sakae Ramen Bar:

«Нам важливо передати атмосферу та створити відповідний настрій у наших гостей, тому ми багато працювали над концепцією та деталями в закладі, інтер’єрні рішення підбирали разом із Re+ Bureau. Особливу увагу приділяємо не тільки якості нашої їжі, що вважаємо максимально важливим, а й якості обслуговування, дуже хочемо щоб наші відвідувачі відчували турботу зі сторони нашої команди.

Звісно, ми також прагнемо і допомагати тим, хто потребує у ці складні для нашої країни часи. Наразі співпрацюємо із благодійним фондом «Рідні», який опікується дітьми, що постраждали від війни, втратили домівки та батьків. Частину виручених коштів перераховуємо на їх користь. Діти не повинні знати і відчувати що таке війна і якщо ми маємо змогу допомогти – неодмінно робимо це.

Нам дуже приємно, що в цей важкий час Японія знаходиться на боці України та підтримує нас. Ця велика країна з багатою історією має представляти свою гастрономію у Львові, на мою думку».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

2 поверхи, безліч цікавих інтерєрних деталей від вінтажного комоду та антикварних ваз XVII сторіччя до муралу із зображенням японської гейші, сакури та різнокольорових ліхтариків, літня тераса, вулична парковка. Працює рамен-бар із 10.00 до 22.00 години. Є можливість замовлення із собою та опція доставки через Глово та інші сервіси.

Завітайте на рамен за адресою:

м. Львів, вул. Кульпарківська 200А

+380678026022

Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi