пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
На вулиці Ярославська, 21, у пекарні «Спельта» запустили меню з фірмовою піцою «апіца». Про це повідомляє видання The Village Україна.
“Апіцу готуємо в стилі Нью-Хевен з тіста на заквасці з двох видів борошна вищого ґатунку. Супер-тонка та хрумка, наче крекер, піца діаметром 40см з великою кількістю начинки та без бортів. Ріжемо на 16 різних шматочків, які дуже зручно їсти. Абсолютно нова піца на київський піца-арені”, — розповідають у закладі.
Є чотири види «апіци»: Київська — 411 грн; Сальсіччіа — 444 грн; Дніпровська — 444 грн; Фламенкюхе — 444 грн.
У пекарні «Спельта» також змінився режим роботи, тепер заклад працює з 08:00 до 19:00.
З 08:00 до 12:30 тут пропонують випічку та сніданки, а обіди й піцу – з 13:00 до 19:00.
Крім цього у меню додали борщ з корнбіфом, який подають із намазкою із соленого сала та сметаною.
Фото: The Village Україна
Читайте також:
Кішіда подарував Зеленському японський кухонний інструмент
11 українських виноробних компаній об’єдналися, щоб підкорити світ разом — Анна Горкун
У Мінагрополітики прогнозують скорочення врожаю зернових
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi