У Португалії відкривають парк розваг для любителів вина World of Wine - PostEat

пошук

У Португалії відкривають парк розваг для любителів вина World of Wine
23-07-2020 0 1795


31 липня у Порту відкриється культурний центр World of Wine (WOW) з музеями, винними барами, кафе, ресторанами, винною школою тощо. Загальні інвестиції у проєкт склали близько 105 млн євро.

Проєкт створено для туристів та всіх, хто цікавиться вином. Очікується, що центр World of Wine також стане майданчиком для популяризації та просування португальських вин.


Центр WOW займатиме цілий район міста. На території можна буде відвідати простір The Wine Experience, де обіцяють «демістифікувати» вино — розповісти про винні регіони Португалії, ґрунти, клімат, сорти винограду та історію виноробства.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от WOW Porto (@wow.porto)

У просторі Planet Cork гості центру дізнаються про історію коркової пробки, процес її виготовлення та вдосконалення. До речі, Португалія є головною країною-постачальником коркової пробки у світі.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Публикация от WOW Porto (@wow.porto)

На локації The Bridge Collection можна буде побачити колекцію винного посуду різних епох та країн — келихи, амфори, чашки, пляшки тощо. Найдавніший експонат цієї виставки датується 7000 роком до н.е.

The Chocolate Story — це екскурсія на шоколадну фабрику, де можна буде спробувати себе у ролі шоколатье та продегустувати десятки різних видів шоколаду. Музей моди і тканин Порту, де покажуть роботи молодих дизайнерів та взірці народного португальського одягу відкриють у найближчий час.


На території центру WOW працюватимуть дев’ять ресторанів, кафе та барів — кафе-кондитерська, рибний ресторан, ресторан традиційної кухні Португалії, вегетаріанський ресторан та заклад високої кухні з панорамним краєвидом Порту.

Офіційне відкриття WOW заплановано 31 липня. Вартість квитків для відвідування центру поки не розголошується.

Фото: wow.pt

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi