У ресторані Taco Bell у США виявили личинки, мух й тарганів - PostEat

пошук

У ресторані Taco Bell у США виявили личинки, мух й тарганів
27-03-2023 0 352


У Флориді, США, під час проведення інспекції в ресторані Taco Bell були виявлені личинки, мухи й таргани. Інспектори знайшли відразу 16 порушень, які призвели до закриття закладу. Про це повідомляє видання Local10.

У Південній Флориді Департамент ділового та професійного регулювання закрив заклад Taco Bell, який знаходиться за адресою 2250 South University Drive.

Під час проведення інспекції там було виявлено понад 100 живих личинок у воді на підлозі та на лінії приготування їжі, поряд із чипсами начос. Також під час перевірки було виявлено мертву муху на полиці автомата з газовими напоями у залі ресторану, а поруч із касовим терміналом було знайдено мертвих тарганів.

Також було виявлено ряд інших порушень, наприклад: співробітники Taco Bell не носили шапочки, що є грубим порушенням санітарних норм; один із працівників ресторану пив напій із незакритого контейнера на лінії приготування їжі в зоні миття посуду. Інший співробітник не помив руки, коли повернувся з туалету на робоче місце, а просто зайнявся приготуванням напоїв.

Фото: Вікіпедія

Читайте також: 

Фукусіма відроджує агросектор

Компанію SHABO номінували на дві премії Wine Travel Awards

Багато почесних гостей відвідали стенд з українськими винами на ProWein 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi