У Великій Британії можна замовити вино в екологічній пласкій пляшці - PostEat

пошук

У Великій Британії можна замовити вино в екологічній пласкій пляшці
06-12-2019 0 1225


Компанія Garçon Wines почала різдвяну промо-компанію вина у пласкій пляшці. Новинка коштує від 21 фунта (660 грн), а її габарити повторюють розміри поштової щілини, щоб полегшити достатку вина.

Розробники пляшки апелюють до того, що класична скляна пляшка для вина створена сотні років тому і застаріла у XXI сторіччі. Це упаковка для покоління Грети Тунберг.

У 2030 році ніхто вже не буде пити вино з важкою скляної пляшки з вуглецевим слідом», — коментує ідею співзасновник компанії Сантьяго Наварро (Santiago Navarro).

Щоб зменшити вуглецевий слід Garçon Wines використовують замість скла перероблений пластик. Гвинтовий ковпачок також виробляють з пластику. Пляшка повністю придатна для повторної переробки. 

Нова пляшка важить 63 г (вага скляної пляшки — близько 370 г), та займає на 40% менше місця і заощаджує енергію при транспортуванні.

Зараз на сайті Garçon Wines пропонують купити на різдво червоне вино для глінтвейну, білі та червоні тихі сухі вина. Вартість пляшки вина — від 21 до 30 фунтів (660-940 грн).

Фото: Garçon Wines

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi