Українець відкрив один з найпопулярніших ресторанів Брукліну. Історія успіху - PostEat

пошук

Українець відкрив один з найпопулярніших ресторанів Брукліну. Історія успіху
09-06-2021 0 553


Харків’янин Дмитро Родов відомий нью-йоркський шеф-кухар, власник одного з найбільш популярних ресторанів Брукліну, кейтерингу та пекарні. Проте наш земляк починав свій тернистий шлях з водія таксі та автобусу. Про це йдеться в сюжеті Голосу Америки.

Фото: скриншот з відео Голосу Америки

Свій шлях в США Дмитро розпочав з роботи таксистом. Мріючи з дитинства працювати кухарем, спочатку він не міг собі дозволити навчання в кулінарній школі, а коли отримав фінансові можливості, то почав втілювати мрію в життя, та вчитись в ресторанах. 

Свою кар’єру шеф-кухаря Дмитро розпочав у середині 2000-х. Як успішного студента його відправили на стажування до Франції. Водночас під час навчання стажувався у найкращих ресторанах на Манхеттені. 

Перша спроба при відкритті ресторану була не надто вдалими, адже його заклад зруйнував ураган «Сенді». Другий ресторан емігранта на Манхеттені успішно розвивався, але через постійне зростання орендної плати його зачинили. Після цього він повернувся на Бруклін, не відкрив ресторан “Дует”. Там працює і його дружина Даяна. Співзвучні імена та спільна праця і надихнули подружжя придумати таку назву для їхнього закладу. Даяна – кондитер, тому відповідає за пекарню та десерти у ресторані. Дмитро – шеф-кухар та управитель закладом.

Кухня ресторану різноманітна, адже щодня українець намагається додати в меню щось нове. 

Під час пандемії заклад Дмитра не постраждав, адже він виграв тендер, який проводила влада міста. Перші кілька місяців локдауна персонал ресторану готував їжу для медиків.

“Ми готували для 15 тисяч людей щоденно. Робили салати, котлети, м’ясо. Люди отримували сніданок, обід та вечерю”, – розказує Дмитро Родов.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi