Українські гастрономічні проєкти об'єднались, щоб зібрати кошти для ЗСУ - PostEat

пошук

Українські гастрономічні проєкти об'єднались, щоб зібрати кошти для ЗСУ
05-05-2022 0 761


Українські гастрономічні проєкти Авторська Кухня Українська, Пані Стефа, Seeds and Roots. Ukrainian Culinary Heritage Project, Практична кухня. Забуте і нове., «Не пам’ятники», Клуб Галицької Кухні/Klub Kuchni Galicyjskiej/Galician Cuisine Club об’єдналися та проводять лекції, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Учасники передали 56100 гривень волонтерській організації “Львівський Лицар”. Про це у Facebook розповіла гастрономічна блогерка, дослідниця української кухні, авторка кулінарних книг Маріанна Душар.

“Вчора «урочисто передали» кошти Львівський Лицар і вони вже працюють на купівлю тепловізора для війська. Я гаряче сподіваюся, що до кінця лекторію ми зможемо гарненько доповнити той залишок, що маємо на рахунку і передати кошти на ще один тепловізор!”, — розповіла Маріанна Душар.

Лекції проводяться в режимі ZOOM двічі на тиждень (в суботу і вівторок о 19.00год.), починаючи з 16 квітня 2022 р. Остання лекція запланована на 28 травня. 

Тому всі охочі можуть долучитися до лекторію або просто переказати кошти. Правила участі та реквізити тут https://bit.ly/lektoriy

Фото: Facebook Marianna Dushar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi