Українські заклади увійшли до фіналу найпрестижнішого всесвітнього конкурсу у сфері hospitality - PostEat

пошук

Українські заклади увійшли до фіналу найпрестижнішого всесвітнього конкурсу у сфері hospitality
11-06-2021 0 933


Журнал Hospitality Design (HD) оголосив фіналістів 17-ї щорічної премії HD Awards, до переліку фіналістів увійшов ресторан Pastateca з Кривого Рогу та ресторан Samna з Києва. Про це повідомляється на сайті журналу Hospitality Design.

Премія вшановує найкращі та найбільш інноваційні досягнення року як у проектах, так і в дизайні з усього світу. Було продемонстровано більше чим 1000 проектів у 40 комбінованих категоріях.

Цього року, хочуть вшанувати, відзначити та визнати дивовижну роботу, досягнуту такими людьми: дизайнерами, архітекторами, власниками, розробниками, операторами та партнерами, які продовжують створювати індустрію гостинності.

«2020 рік був роком, несхожим на будь-який інший. Це не тільки показало, наскільки стійкою є наша галузь, а й засвідчило важливу роль, яку гостинність відіграє у нашому житті», — говорить Стейсі Шумейкер Рауен, головний редактор журналу Hospitality Design та старший віце-президент дизайнерської групи Emerald.

Переможці проектів будуть оголошені під час церемонії у вівторок, 21 вересня, у Нью-Йорку.

Довідка про ресторани, які увійшли до переліку:

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан Pastateca в Кривому Розі спеціалізується на авторської італійської кухні. Кожен день вас очікують свіжа паста ручної роботи, ваші улюблені вина і знаменита гостинність.

Samna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Samna – це ресторан в Києві з сучасною кухнею Близького Сходу від шеф-кухаря Меїра Адоні. В закладі знайомлять з кухнею, аналогів якої не існує, адже в меню зібрали всі традиції сучасного Близького Сходу. 

Фото: YOD design lab, pastateca_kr, Maxim Khramov, its.samna

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi