пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Досвідчений та амбітний український шеф-кухар Юрій Ковриженко отримав почесну міжнародну кулінарну нагороду від авторитетної міжнародної організації та отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy.
Юрій Ковриженко давно працює над іміджем української кухні на світовому рівні в рамках кулінарних заходів у всьому світі, відкривав українські ресторани за кордоном, працюючи з фермерами та місцевими виробниками, одночасно модернізуючи українську кухню.
Одним із його яскравих кулінарних рішень було поєднання українських національних традицій з молекулярною гастрономією. В результаті зображення молекулярного борщу Юрія було включено до Червоного гіда Michelin та кулінарного журналу CHEF.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Це вже не перша нагорода шефа — він має звання володар нагороди Global Chef Award 2017. Вітаємо Юрія із міжнародним визнанням його досягнень та бажаємо успіхів!
До речі, редакція PostEat вже запитувала у шефа, як народилась ідея відкриття ресторанів української кухні за межами країни, як сприймають нашу кухню за кордоном та чи можна їсти вареники з соєвим соусом.
Фото: Faceboook Iurii Kovryzhenko
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi