Український стартап Reservble об’єднує заклади заради спільної перемоги - PostEat

пошук

Український стартап Reservble об’єднує заклади заради спільної перемоги
28-06-2022 0 634

Партнери

Автор


Український стартап «Reservble» (електронна книга резервацій для закладів харчування) у партнерстві з Благодійним фондом «Життєлюб» та Благодійним фондом Сергія Притули на початку липня (01.07.2022р.) запускає благодійну кампанію «Стіл зарезервував – країну об’єднав».  

Мета кампанії об’єднати ресторани, кафе України та їхніх відвідувачів й разом допомогти військовим та постраждалим від російської агресії містам. А саме — допомогти військовим необхідним автотранспортом та постраждалим населеним пунктам купити обладнання, щоб вони самі могли пекти для себе хліб, виробляти макарони, бути незалежними від зовнішніх поставок продуктів.

На інтерактивній мапі міст Reservble відображені заклади харчування, що зараз працюють, а помаранчевим стікером відмічені ті, що підтримують благодійну кампанію. Кожен користувач може забронювати стіл та підтримати цим бізнес, економіку країни та тих, хто цього потребує. 

Засновники кампанії закликають всіх бронювати столики через сервіс Reservble, завітати у кафе та ресторани, що приймають участь в благодійній кампанії. Від 5% до 25% суми чеку перераховується на користь однієї з цілей: мілітарну або гуманітарну. Відсоток на благодійний внесок обирають заклади харчування самостійно в залежності від своєї спроможності. Навіть чашка кави в одному з партнерських закладів допоможе проєкту досягти мети.

Гуманітарна ціль БФ «Життєлюб» — забезпечити постраждалі від російської агресії міста обладнанням для виготовлення хлібу та макаронів. А саме — купити для них машину для виробництва макаронних виробів Gustotek GT104M (220), жарову шафу ШЖ-3 (КИЙ В), тістоміс 140П ТММ-1М та комплектуючі для них. Таке обладнання «Життєлюб» вже купував для громади в Охтирці Сумської області. Тепер вони забезпечують макаронами та хлібом не лише себе, а й сусідні села. Зараз у «Життєлюба» є десять запитів на закупівлю такого комплекту обладнання для громад в Дніпрі, Тростянці, Запоріжжі, Харкові, Чернігові та населених пунктах Київської області. Щоб закупити необхідне обладнання, потрібно 5 500 000 грн. Ваш резерв та візит до закладу дозволить у довготривалій перспективі вирішити продовольчу кризу в постраждалих від війни регіонах, забезпечити продуктами жителів та переселенців у містах, а також воїнів ЗСУ та ТРО.

Мілітарна ціль Благодійного Фонду Сергія Притули – придбання необхідного Збройним Силам України автомобільного транспорту, 5 дизельних пікапів. Автомобілі вже зарезервовані, зараз знаходяться в Данії, та чекають на відправку. Вартість партії 2 000 000 грн. 

«В умовах воєнного стану, життя в Україні не повинно зупинятись. З кожним днем все більше закладів харчування поновлюють свою роботу, з радістю зустрічають та обслуговують гостей. Треба розуміти, що робота бізнесу сьогодні – це гарантія стабільності економіки завтра, сплата податків та робочі місця. Саме тому, ми, команда сервісу Reservble, вирішили об’єднати ресторани та кафе у проєкті «Стіл зарезервував – країну об’єднав», прокоментував співвласник компанії Reservble Володимир Носенко.

Reservble – електронна книга резервацій. Зручний та швидкий спосіб обробляти бронювання від гостей без дзвінків та повідомлень у direct. Створення резерву гостем та підтвердження резерву адміністратором – 3 кліка.

Під час роботи з системою накопичується велика кількість даних, що дозволяє вести статистику відвідувань, доцільність та результативність впровадження змін у роботі закладу. Сервіс дає змогу визначити рентабельність рекламних інвестицій по різним каналам продажу (Instagram, facebook, google, веб-сайт) або по певним рекламним кампаніям.

Приєднатись до сервісу можна з форми зворотного зв’язку з сайту або за контактним номером +380960033434.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi