Вчені створили роботизовану руку, яка може брати та розставляти різні продукти - PostEat

пошук

Вчені створили роботизовану руку, яка може брати та розставляти різні продукти
27-01-2023 0 390


Дослідники з Лабораторії робототехніки та дизайну Сінгапурського університету технологій та дизайну розробили роботизовану руку, яка може черпати, підбирати та хапати різні продукти, а потім розміщувати у потрібне місце. Про це повідомляє журнал New Food.

Дослідники стверджують, що роботизована рука може безпечно та надійно вибирати та розміщувати предмети, щоб задовольнити динамічні потреби харчової промисловості, логістики та споживчих товарів. Рука може взяти від крихітного зерна рису до пляшки з водою.

Щобільше, дослідники підкреслили «всеосяжні та адаптивні можливості» робота, які можна використовувати в логістиці та харчовій промисловості, щоб вони могли використовувати роботизовану автоматизацію для задоволення зростаючих вимог шляхом ефективного відбору пакувальних елементів.

Дана роботизована рука може зачерпувати рис або кус-кус із радіусами всього 1,5 міліметра або збирати з плоских поверхонь предмети товщиною до 300 мікрон, такі як візитні картки чи тонкі інструкції. Крім того, рука може захоплювати великі опуклі, неопуклі та деформовані предмети, такі як дині, коробки з крупами або пакети для заправки миючих засобів, які можуть важити до 1,4 кг.

Фото: New Food

Читайте також: 

У США почастішали випадки контрабанди яєць

У Новій Зеландії з’явилася кумедна реклама McDonald’s з фразами нетверезих відвідувачів

З відходів пивоваріння виготовили пластикову упаковку

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi