«Вчіть англійську або забирайтесь!»: записка у тайському ресторані в США розлютила азійців - PostEat

пошук

«Вчіть англійську або забирайтесь!»: записка у тайському ресторані в США розлютила азійців
02-12-2019 0 3175


Один з гостей закладу Thai Thai Restaurant у Техасі залишив на серветці послання — «Якщо хочете жити в Америці, то вчіть англійську або повертайтесь туди звідки приїхали». Коли послання виклали у Facebook, місцева громада підтримала власників і засудила невідомого автора.

Невеликий заклад тайської кухні тримає сім’я Rittiluechai. Точно невідомо чиє володіння англійською мовою розлютило гостя — власників чи найманих працівників.

Експати, які довгий час живуть у Таїланді стверджують, що незнання іноземної мови типове для тайців навіть в туристичних районах Паттайї та Пхукета.

Пост з фотографією записки швидко став вірусним — його вподобало 15 тис. людей і 8 тис. поділились ним. Про скандал дізнались у Таїланді і тайські користувачі залишили низку розлючених та іронічних повідомлень. Наприклад, один з азійців поставив питання, чому автор записки написав її англійською, а не мовою індіанців, — «Якщо він не знає мову місцевих, то може йому також треба забиратись геть?».

На День Подяки заклад отримав сотні позитивних відгуків і вітальні листівки зі словами підтримки. Один з слоганів листівки звучить, як No English, no problem. All Love.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi