Відкриття Gelarty café glacé: ідеальний дует авторського морозива та правильної кави - PostEat

пошук

Відкриття Gelarty café glacé: ідеальний дует авторського морозива та правильної кави
11-09-2021 0 851


2 вересня в ТРЦ Gulliver офіційно розпочалась історія нового гастрономічного проєкту — Gelarty café glacé. Це новий формат від Massimo Gelarty ice cream studio, який об’єднав авторське морозиво та каву найвищого рівня.

Вже 4 роки в ТРЦ Lavina в ресторані Massimo Gelarty створюють авторське морозиво з виключно натуральних інгредієнтів просто перед гостями, готують з нього піцу, суші, бургери, додають до салатів та супів. «Морозиво — це сенс мого життя. В мене є дві місії – повернути людству справжнє морозиво та довести світу, що краще морозиво роблять в Україні», — ділиться засновник проєкту Массімо Джеларті.

«Для мене кращим поєднанням є кава з морозивом. Я не загадаю жодного дня, коли б я якось не поєднав цей напій з морозивом: допіо з класичним ескімо, іноді афогато, іноді глясе. Десь готують гарне морозиво, десь гарну каву, але в одному місці ці два продукти не поєднав ніхто. Так народилась ідея створити Gelarty café glacé, де за краще морозиво відповідатиму я, а за його «кавову душу» Вадим», — розповідає джелатер’є.

Саме творчий тандем Массімо Джеларті з гуру кави, чемпіоном Великої Британії з приготування кави у джезві UK Cezve Championship, дворазовим фіналістом чемпіонату світу та засновником компанії Coffee in Action Вадимом Грановським дозволив створити перше місце, де зроблено акцент тільки на найкращих морозиву та каві. Gelarty café glacé — це 26 видів правильної кави та 84 види фантастичного морозива. Тільки тут можна спробувати 5 видів кави глясе та 6 видів афогато. Різниця в цих напоях у співвідношенні морозива та кави — афогато складається з 50 г морозива і 20 мл еспресо або ристрето (з додаванням невеликої кількості алкоголю), а в основі глясе 100 г морозива, до кого додають 150 мл кави мока. Спеціально для Gelarty café glacé Вадим Грановський створив авторський кавовий купаж, поєднавши арабіку з Ефіопії, Колумбії та Індії.

Крім того, в Gelarty café glacé є всі варіації морозива від Massimo Gelarty ice cream studio: морозиво кульками, ескімо, фантастичні десерти, лінійка японського морозива та суші з морозива, баночки формату take-away, морозиво з цукровою чаркою алкоголю всередині, яку запатентував Massimo Gelarty, а також морозиво для собак та єнотів.

Тільки на відкритті нових закладів Gelarty café glacé можна буде спробувати Flat Red Glace — авторський напій Flat Red, в редакції Gelarty з сорбету з граната і апельсина. Не проґавити цю можливість можна, якщо завітати 20 вересня в ТЦ Dream Town на Оболоні, де відбудеться офіційне відкриття другої локації Gelarty café glacé.

Дещо з меню Gelarty café glacé:

  • бейліз лате – 90 грн,
  • афогато морозиво груша з сиром горгондзола та еспресо – 90 грн,
  • айс-смузі лимон та гейзер мока з лікером Cointreau – 180 грн,
  • японське морозиво ходзіча зі смаженого зеленого чаю з карамелізованим фундуком – 65 грн/50 г,
  • ескімо солона карамель на топленому молоці – 85 грн,
  • торт «Віденський захер» – 110 грн,
  • кокосове морозиво з ананасом та цукровою чаркою білого рому всередині – 260 грн,
  • кедрове морозиво з брусничним желе та соусом із ялівцевого шоколаду – 190 грн.

Фото надані Gelarty café glacé

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi