Відомого американського сомельє звинуватили у сексуальному насиллі - PostEat

пошук

Відомого американського сомельє звинуватили у сексуальному насиллі
06-11-2019 0 680


10 вересня на обгортці журналу Wine & Spirits з’явилась фотографія сомельє Ентоні Калан (Anthony Cailan), як нової зірки винної галузі США. Через кілька тижнів чотири жінки заявили, що Ентоні зґвалтував або намагався зґвалтувати їх.

29-річний сомельє Ентоні Калан працював у Лос-Анджелесі у закладах Bestia, Animal, Eggslut. В 2018 році сомельє запросили укласти винну карту для ресторану The Usual у Нью-Йорку. Розроблена Ентоні винка отримала схвальні відгуки журналістів. Журнал Wine Enthusiast включив заклад в рейтинг «100 кращих ресторанів США», а видання  Wine & Spirits розмістило фотографії Ентоні на обгортці, як «кращого нового сомельє країни».

Через кілька тижнів ЗМІ отримали повідомлення від жінок-колег та партнерів по роботі Ентоні Калана, які звинуватили його у сексуальному насиллі.

22-річна бар-менеджерка Ракель Маклер (Raquel Makler) розповіла, що Калан навчав її у Лос-Анджелесі, а згодом запросив працювати у Нью-Йорк. Після вечірки з нагоди її приїзду Ентоні запросив дівчину у свою квартиру на Мангеттені, щоб вона протверезіла. Коли вони опинились в квартирі, чоловік запропонував дівчині вино та кокаїн, зняв з неї одяг та намагався зайнятись з нею сексом. Після інциденту Ракель обмежила спілкування з Ентоні, але нікому не розповідала про насилля. Вона вирішила, що це може нашкодити її працевлаштуванню у Нью-Йорку.

29-річна торгова представниця винної компанії Сара Фернандес (Sarah Fernandez) повідомила, що цього літа отримала пізнього листа від  Ентоні з пропозицією спробувати її вина у нього вдома.  Фернандес розраховувала поставити їх в карту закладу, де працював Калан. Під час дегустації в квартирі, Ентоні торкнувся ніг Сари та притиснув її до дивану. За словами Сари, вона мала симпатію до Ентоні, але його агресивна поведінка їй не сподобалась. На її «ні» він не реагував, тому жінка відштовхнула його та залишила квартиру. Сара воліла не згадувати цю історію, бо вважала, що ворогування зі знаменитим сомельє не піде на користь її роботі.

Ще дві жінки на правах анонімності розповіли журналістам про ситуації насилля зі сторони Калана за подібним сценарієм — пізня зустріч, запрошення в квартиру, сексуальна агресія. Ентоні Калан видалив свої сторінки з соцмереж та відмовився від коментарів, посилаючись на пораду адвоката. Втім, всі звинувачення у насиллі заперечує.

Фото: Ricky Rhodes / Hungry Eater 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi