пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторатор Святослав Омельянчук (арт-кафе «Дім Бергоньє») запустив послугу кейтирингу «Ресторан Вдома». Замовнику потрібно обрати меню «закладу», а організатори візьмуть на себе закупи продуктів, приготування страв, доставку меблів, посуду та обслуговування.
Робота нового сервісу «Ресторан Вдома» будуватиметься на 10-річному досвіді кейтерингу арт-кафе «Дім Бергоньє».
За кухню виїзного закладу відповідатиме шеф-кухар Дмитро Кулик, який вчився у Basque Culinary Center та співпрацював з рестораторкою Вікторією Пархоменко та шеф-кухарем Юрієм Ковриженко.

Гостям пропонують на вибір шість форматів ресторану — від тосканської кухні до авторського fine dining. «Насправді, формат може будь-яким в залежності від побажань гостя», — доповнюють організатори.

Окрім послуг організації зони відпочинку, приготування їжі та обслуговування пропонують послугу фотографа, фотозони, дитячих аніматорів, ведучих, діджеїв, музикантів тощо.

Мінімальна сума для замовлення «Ресторан Вдома» — від 30 тис грн. Максимальна кількість гостей, яку зможе прийняти «заклад» — до 250 осіб. Послуга доступна у Києві та області.
Фото: Facebook Ресторан Вдома
Читайте також:
Засновник Veganistan Brat запустив власний кейтеринг
Кейтеринг від ресторанів Києва: які заклади столиці надають послуги виїзного ресторану
Весільні кейтеринги Києва — який вибрати для урочистої події
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi