пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Власник «Харківської зернової пивоварні» Віктор Юхно зварив експериментальну партію пива на кока-колі. Автора «пивоколи» вразило все — колір, аромат і смак напою.
Для експерименту бровар взяв 12 літрів кока-коли та дріжджі M47 Belgian Abbey. Для сухого охмеління Віктор використав американський хміль Idaho Gem з розрахунку 5 г/л.
Під час дегустації готово продукту Віктор не шкодував епітетів. Якщо до органолептичних якостей були питання, то здатність напою підняти настрій беззаперечна.
Читайте також:
«Нет дорогого пива, есть пиво недооцененное»: рассказывает народный дегустатор Андрей Юраго.
В Україні з’явилась Асоціація малих незалежних пивоварень. На меті боротьба за якість крафту.
Де варять пиво у Києві: крафтові пивоварні при закладах та заклади з власними пивоварнями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi