Хосе Андрес і Елен Дедженерес готують кесадильї з квітками та веганський Піско Сауер на The Ellen DeGeneres Show - PostEat

пошук

Хосе Андрес і Елен Дедженерес готують кесадильї з квітками та веганський Піско Сауер на The Ellen DeGeneres Show
17-05-2019 0 1248


Ми давно знали, що Хосе Андрес (José Andrés) справжня людина-оркестр: шеф-кухар і підприємець, меценат і капітан підводного човна. А після перегляду нового випуску The Ellen DeGeneres Show, ми переконалися, що Хосе — ще й артистичний жартівник-дотепник.

У новому випуску Хосе навчив Елен Дедженерс готувати веганську версію коктейлю Піско Сауер. Шеф прибрав з класичного рецепту яєчні білки та замінив їх аквафабою — соком нуту. У резутаті, авторська версія Піско Сауеру від Хосе Андреса — це поєднання піско, сиропу, лайма, ангостури і аквафаби. Під час приготування Хосе жартував, що процес змішування інгредієнтів у коктейльному шейкері — найкраще тренування зранку.

Також Хосе поділився принаймні трьома способами приготування фіолетової капусти. Він зробив з неї суп, потім салатну заправку, а потім начинку для тако. Завершив свій кулінарний майстер-клас Хосе рецептом авторської кесадильї, у якій тортилья — обжарений пармезан, а начинка — гарбузова квітка з вершками.

На шоу Хосе Андрес також розказав про свою нову книгу Vegetables Unleashed, що вже доступна для передзамовлення на Amazon.

Фото: EllenTube

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi