пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
24-27 жовтня та з 31 жовтня по 3 листопада в одеському ресторані YUG пройде винно-гастрономічний фестиваль YUG wine Fest. Для гостей заходу приготували серію освітніх дегустацій, лекцію про вплив форми келиха на смак й аромат вина, а також спецменю від шефа. Фестиваль присвячений відкриттю закладу.
Загалом під час фестивалю проведуть 40 дегустацій топових вин чорноморського регіону — Shabo, Kolonist, Purcari. Також гості спробують вина з різних куточків світу від імпортерів — WDS (вина кверві), GoodWine, TS+, Arda treading, Winemart, WineStory, «Укримпорт», Vitis Group та Mozzarella Fresca.
Серед тем дегустації — «Квеврі vs бочка», «Помаранчеві (amber) вина Словенії та Грузії», «Вино до устриць», тощо. Дегустації проведуть знавці вина, які спеціалізуються на різних галузях енології.
До дегустацій в ресторані YUG приготували спеціальне меню «а ля карт». Головний ідея цих страв — гармонійні поєднання з винами дегустації за принципами фудперінгу.
Спеціальний гість фестивалю — віцепрезидент компанії Riedel Glassworks Олександр Зорін. Він виступить з лекцією про влив форми келиха сприйнятті людиною аромату й смаку вина.
Лекція пройде в форматі шоу-дегустації. Гості спробують одне й те саме вино з різних келихів та порівняють свої враження. Кожен гість лекції отримає подарунок від компанії Riedel.
Детальніше з програмою фестивалю можна ознайомитись тут. Початок дегустацій о 18:00. Вартість квитка на винно-гастрономічну вечерю — 1099 грн.
Фото: YUG
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi