“Платформа рестораторів” - унікальна площадка для управлінців ресторанного бізнесу - PostEat

пошук

“Платформа рестораторів” - унікальна площадка для управлінців ресторанного бізнесу
06-09-2017 0 2611

administration

Автор


9-10 вересня 2017 року у місті Хуст відбудеться “Платформа рестораторів”.

Це унікальний захід, що є новинкою для Закарпатського регіону у галузі ресторанного бізнесу.

Формат заходу включає лекції, дегустації, майстер-класи та панельну дискусію. Учасники почують чимало реальних кейсів, корисних інсайтів та історій, що надихають.

Вперше у регіоні відбудеться захід, платформа якого об’єднає спікерів міжнародного рівня, що розкриють важливі питання позиціювання бренду та ресторанного маркетингу. Це не тільки шанс знайти для себе відповіді на ключові питання, отримати грандіозну практичну та ідейну базу, але й можливість відчути нові емоції та враження від затишного Закарпатського краю.

Спікери — професіонали міжнародного рівня:

МАКСИМ ХРАМОВ — управляючий партнер «Гіві Рубінштейн», «Піца Челентано», «Pastateca». Людина зі сміливими ідеями та переконливими судженнями! Він один із тих, хто доведе: потенціал розвитку ресторанного бізнесу далеко не вичерпаний і жодна криза не зробить цей бізнес менш інвестиційно привабливим — «Ресторан — це маленький театр. Як грати, щоб не закінчити вішаком»

СЕРГІЙ ТРАХАЧОВ — головний редактор журналу «Ресторатор». Експерт в області ресторанного менеджменту. Він не зважає на шаблони, натомість генерує креативні ідеї щодо управління ресторанним закладом. Висвітлить практичні шляхи збільшення рівня продажу та розповість про фінансовий аудит у ресторанах«Управлінський облік у ресторані»

КАТЕРИНА СТАРОДУБЦЕВА — директор і співвласниця рекрутингового агентства «Hurma Recruitment». Організатор «Ресторанних HR-ників» і WorkShop для маркетологів, PR і арт-директорів. Її виступ допоможе у вирішенні нестандартних питань при роботі з персоналом та дасть відповіді щодо методів розвитку персоналу, важливості мотивації та аналізу потенційних ризиків — «Покроковий підбір персоналу у ресторані»

ІРИНА АВРУЦЬКА — засновник консалтингової компанії «Like4Like» та автор бестселлеру «Битва за гостя». Вона висвітлить найважливіші аспекти формування успішного бренду та особливості побудови маркетингових стратегій у рестобізнесі. Ви почуєте практичні поради щодо стратегічного планування, потенціалу ринків та прогнозування різних сценаріїв розвитку бізнесу «7 кругів локального маркетингу. Мінімум затрат — максимум віддачі!»

ДМИТРО РУДЕНКО — шеф-кухар закладу «Гіві Рубінштейн» та знавець світової кухні. Він не лише розповість про закулісся кухонної справи, але й проведе майстер-клас з приготування смачної страви, яка здатна підкорити будь-якого гурмана. Цікавим є те, що продукти будуть обиратись виключно із Закарпатського краюМайстер-клас з приготування страви на базі локальних продуктів

ЛАЛА ТАРАПАКІНА — автор проекту «Знайдено в Україні» каналу «1+1» — однієї з найбільших платформ по внутрішньому туризму, цікавим місцевостям та гастрономічним знахідкам. Висвітлить тему позиціонування Закарпаття як всеукраїнського бренду, виділить ключові переваги та потенціал та шляхи його розвитку «Закарпаття як гастробренд»

КАТЕРИНА БАЛАНОВСЬКА — директор Visotsky Consalting Kiev, сертифікований лектор Visotsky Consalting, лектор Школи топ-менеджерів. Вона пояснить чому структурні підрозділи працюють неефективно та розкриє тему побудови досконалої системи управління з формуванням чіткого функціонального поділу «Як розробити працюючу структуру компанії»

ТЕТЯНА ЖДАНОВА — директор агентства «Brandhouse», член команди «WikiCityNomica», відомої проектами брендингу міст, галузевими та національними форсайтами. Керівник робочої групи проекту «Туристичний бренд України», координатор проекту «Нова міфологія України», спікер TEDx. Розповість про те, як зробити з регіону якісний бренд та успішно його просувати —  «Як, коли і навіщо робити з Закарпаття бренд»

ЮРІЙ КОВРИЖЕНКО —  шеф-кухар у Vintage Boutique Hotel, спеціаліст в області fleur cuisin та прихильник філософії Slow Food! Два роки був шеф-кухарем офіційного ресторану посольства в Грузії. У 2017 році був нагороджений Global Chef Awаrds у Сінгапурі. Ресторан Vintage Nouveau, кухню якого очолює Юрій, нагороджений премією СІЛЬ у номінації «Кращий ресторан авторської кухні»Майстер-клас «Новаторський підхід до приготування страв»

Окрім того, організатори продемонструють сучасну локальну кухню, туристичний потенціал, потужності та перспективи виробництв у Закарпатті з нового ракурсу, а також поділяться секретами про передові світові тренди!

“Платформа рестораторів” – це, безперечно, саме те, що змінює погляд на ресторанну справу! Захід стане інноваційною знахідкою для всіх залучених, як у сферу гастроіндустрії, так і маркетингу.

Дата: 9-10 вересня 2017

Місце проведення:
“V&P” готельно-розважальний комплекс
Закарпаття, Хуст вул. Петенька 5

Організатор:
консалтингова компанія
“MyProfi”

Іноді для старту та змін необхідно лише захотіти, інколи –
потрібен мотивуючий заклик та правильна інформація.
В будь-якому разі тут можна знайти й те, й інше.
Все це у вересні на Платформі рестораторів!

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi