пошук
Николай Бат
Автор
пошук
Николай Бат
Автор
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ / BARVY
Найцікавіше в нашій професії – це момент, коли ідея перетворившись в реальність, подобається споживачу.
SERHIY BAYSAREVYCH / BARVY
The most interesting thing in our profession is the moment when the consumer likes the idea you embodied in a dish.
ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN
Мені імпонує процес творчості на кухні, щось вигадати таке, чого ні в кого ще немає. Саме від цього я отримую кайф, адже усвідомлюю, що це щось концептуально нове і я чесний перед самим собою…
ILLYA SIOMIN / TIN TIN
I enjoy the process of creating in the kitchen, inventing something that nobody has had yet. This is what turns me on as I understand that it is something completely new and I am honest with myself…
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi