Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос» - PostEat

пошук

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
20-03-2018 2 3104

administration

Автор


На орбіту української гастрономії незабаром виведуть унікальний друкований журнал «Гастрономічний космос».

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Засновниками журналу виступають київський шеф Євген Мензелевський, який відомий по своїй роботі у ресторані Green Tangerine Hanoi в Ханої (В’єтнам) та київських ресторанах Tin Tin та Slurp, та є автором першої в Україні Culinary School Asia 1.0; київський політичний теоретик, засновник журналу Barout та ідейний натхненник одного з культових українських барів Максим Андрущенко; та співзасновник української видавничої цифрової платформи про гастрономічну індустрію PostEat Михайло Парапан.

Євген Мензелевський

Максим Андрущенко

Михайло Парапан

«Гастрономічний Космос» являє собою унікальний фахово-нішевий журнал, який тематизує гострі питання порядку денного розвитку української та світової гастрономії. Засновники проекту підкреслюють також, що ключове завдання цього друкованого видання полягає в об’єднанні української спільноти кухарів, власників та інвесторів ресторанів, ресторанних критиків та блогерів, гостей з метою формування адекватної гастрономічної культури, якої так бракує українському суспільству. Власне формування гастрономічного порядку з хаосу в свідомості  – це основна місія «Гастрономічного Космосу». 

Наклад журналу складатиме всього 500 екземплярів, оскільки це лімітоване видання. Журнал виходитиме українською та англійською мовами відповідно. Перший тематичний номер «Гастрономічного Космосу» має назву Vol. 1 «Поїхали» та включає в себе до півтори дюжини інтерв’ю з українськими та світовими шеф-кухарями.

Починаючи вже з 21 березня на платформі PostEat розпочнеться знайомство з думками шефів, які увійшли до першого номеру журналу та буде запущено можливість передзамовлення.

 

UPD: Замовити журнал можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi

Mkd 2018-03-21 10:37:26

А где предзаказ можно сделать?

    Truten 2018-03-22 11:40:40

    Замовити журнал можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true