В меню – лід: у Нью-Йорку відкривають кафе зі славнозвісними японськими десертами - PostEat

пошук

В меню – лід: у Нью-Йорку відкривають кафе зі славнозвісними японськими десертами
26-04-2019 0 1866

Автор


Головна фотографія: Bonsai Kakigōri

Струганий лід подаватимуть гостям кафе Bonsai Kakigōri, що відкривається цієї суботи на Манхеттені. Десерт складається з особливим чином подрібненого льоду та різноманітних топпінгів. Структура струганого льоду дозволяє десерту повністю просочитися сиропом. У кафе їх подаватимуть з різними смаками: вишні та какао, полуниці з вершками, пирога з лаймом і т.д.

Ці крижані ласощі відомі у японській кухні ще з 11 століття. Сьогодні такий лід полюбляють куштувати у багатьох країнах, але шеф-кухар нового кафе Тео Фрідман робить їх особливими, перетворюючи на справжні витвори мистецтва.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

‘Mango & Ginger Kakigōri’ . . 10 days until our Lower East Side grand opening • April 27th at Noon • 100 Stanton St 🗽

Публикация от Bonsai Kakigōri (@bonsaikakigori)

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

A matcha made in heaven 🍵🍓

Публикация от Bonsai Kakigōri (@bonsaikakigori)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi