Зефір, маршмеллоу та пташине молоко від Тетяни Рудковської - PostEat

пошук

Зефір, маршмеллоу та пташине молоко від Тетяни Рудковської
02-11-2018 0 1337


Новий майстер-клас з приготування зефіру, маршмеллоу та пташиного молока!

17 Листопада в Кондитерському просторі Всеукраїнської Асоціації Кондитерів (ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх.)

Тетяна Рудковская — засновниця іменного бренду онлайн-кондитерської розкаже усі секрети приготування улюблених з дитинства та таких модних наразі солодощів. 

Програма:
— Зефір зі зниженим змістом цукру
— Зефір на пиві Guinness
— Зефир «Глінтвейн» на ігристому вині зі спеціями
— Зефір «Полуничний мохіто» з лаймом, м’ятою та шампанським
— Пташине молоко фісташкове 
— Пташине молоко фундук 
— Маршмеллоу маракуйя 
— Маршмеллоу кокос 

На майстер-класі обговоримо базові рецепти та їх можливі варіації.
Тетяна розкаже про інвентар, та про усі секрети, тонкощі та лайфхаки.
А також можливі помилки та складності під час пріготування, та чому рецепти з інтернету не дають 100% результату.
Бонус для учасників Майстер-класу:
таблиця з пектином для створення рецепту зефіру на 100% фруктових пюре.

Вартість: 799 грн
Час: 17 Листопада 2018 року об 11:00
Місце: Кондитерський простір, ТЦ GLOBUS 2, 1 поверх.
Тел. 067 123 75 67

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi