150 граней смаку: Nemiroff провів закриту гастро-вечерю з презентацією фудпейрингу - PostEat

пошук

150 граней смаку: Nemiroff провів закриту гастро-вечерю з презентацією фудпейрингу
18-03-2021 0 740

Партнери

Автор


17 березня в одному зі столичних ресторанів Nemiroff провів закриту презентацію спеціально розробленого меню до коктейльної карти на основі преміум лінійки бренда. На заході бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька та шеф-кухар Айк Вейшторт вразили гостей фудпейрингом з коктейлями, відкривши нові дивовижні поєднання.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Під кожен з продуктів Nemiroff шеф-кухарем було розроблено по дві страви, що супроводжувались авторськими коктейлями. Створені комбінації відкривають цілий новий світ прихованих поєднань смаку.

За меню відповідав Айк Вейшторт – шеф-кухар 5* зіркових готелів Fairmont Grand Hotel Kyiv, Riviera Hotel та KAMA restaurant. У Айка багатий досвід роботи за кордоном, в тому числі у мішленівських закладах: в ресторанах La Cabra  — 1 зірка Michelin та Coque — 2 зірки Michelin в Мадриді,  в одному з ’50 Best’ ресторанів світу – AOC у Копенгагені — 2 зірки Michelin.

Нестримний дух творця в пошуку досконалості спрямовує Айка на пошуки нових граней смаків.

Коктейльна карта від бренд-амбасадорки Юлії Терлецької – учасниці міжнародних і національних коктейльних конкурсів, фіналістки Barnation 2019. Саме амбітність, відкритість до експериментів, а також незламний дух Юлії ідеально поєднуються з ДНК бренду Nemiroff.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Ми бачимо значний потенціал в фудпейрингу, адже в фокусі – гастрономічні враження та емоції. Творчість на кухні та за баром – це справжній виклик, що закликає вийти за рамки у голові, територіальні межі та межі звичного на тарілці та в бокалі», — коментує Ірина Жигунова, директор з маркетингу компанії Nemiroff. – “Споживачі стали значно сміливішими та більш відкритими для несподіваних комбінацій інгредієнтів. Будучи глобальним брендом, ми раді ділитись міжнародним досвідом та приносити західну гастрономічну культуру, тим самим розвиваючи відповідальне споживання в Україні».

Раніше, бренд двічі виступав генеральним партнером міжнародного гастрономічного шоу CREATIVE CHEFS SUMMIT та провів 2 сезони власного фестивалю Nemiroff Digestive Fest.

Головний секрет фудпейрингу – спільні основні ароматичні компоненти в стравах та коктейлі. Щоб поєднання було максимально вдалим, варто дотримуватись основних правил фудпейрингу: акцентувати, поєднувати або протиставляти.

  • Підкреслювати, акцентувати – накладати подібні профілі домінуючого смаку для ефекту синергії;
  • Поєднувати схожі смакові компоненти;
  • Протиставляти – врівноважувати домінантний смак і аромат страви шляхом протиставлення протилежного смаку, аромату або текстури в коктейлі; найкращий результат виходить під час протиставлення фізичного ефекту (температури, карбонізації) та смаку (гірко-солодкий або кисло-солодкий), забезпечуючи при цьому повторення аромату.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В результаті, правильні комбінації дають досить несподівані поєднання, які дарують споживачам не лише гастрономічну насолоду, а й справжній вибух смаків і відчуттів.

 

Ділимось прикладами фудпейрингу з заходу:

Лосось гравлакс з сироваткою, кропом і картопляним мусом

Коктейль «Nemiroff Mule» (Nemiroff De Luxe, ожиновой лiкер, шафрановий iталiйський бiтер-лiкер, базилiковий кордiал, iмбирний ель)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Татакі з яловичини з соусом з вугра і рисовими чіпсами

Коктейль «Woody Highball« (Nemiroff De Luxe Rested In Barrel, Angostura Bitter, скибка лайму, содова з макадамського горіху та каштану)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Качо е пепе з гливами в темпурі і соусом унагі

Коктейль Burning Breakfast (Nemiroff Burning Pear, сухе вино мускат, лікер вербени, бітер лаврового листа, сухий вермут, настояний на польських грибах)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В’ялена качина грудка з хурмою і трюфельним соусом

Коктейль «Apple Honey» (Nemiroff De Luxe Honey Pepper, Tiki Bitter, лікер зеленого яблука, амарето лікер, мікс натуральних кислот, цукровий сироп)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вершкова панакота з сорбетом з горілки і цитрусів

Коктейль Bold & Bloody (Nemiroff Bold Orange, Cocchi Americano, лікер червоного апельсину та апельсиновий бітер, піна з італійського аперетиву на основі соєвого, ванільного молока, османтусу та води апельсинових квітів)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Зауважимо, що в основі усіх коктейлів, приготованих під час гастро-вечері – продукція компанії NEMIROFF. Це преміальна горілка з самобутнім характером, яка робить внесок у барну культуру на світовому рівні та відзначена медалями за смак ТОП-барменами США на конкурсі Bartenders Spirits Awards. Горілка Nemiroff вже другий рік поспіль в основі коктейлів при фудпейрингу до страв від найкращих шеф-кухарів Європи.

 

Текст та фото надані Nemiroff. 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi