6 рецептів пасти від Марко Черветті, які варто приготувати цієї осені - PostEat

пошук

6 рецептів пасти від Марко Черветті, які варто приготувати цієї осені
09-10-2019 0 308


6 рецептів пасти від Марко Черветті підібрала для вас редакція PostEat. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті на своєму YouTube-каналі ділиться цікавими рецептами пасти. Поряд зі звичною лазаньєю чи болоньєзе ви знайдете рецепти пасти з сирами, рибою, морепродуктами та іншими інгредієнтами, які до цього ви, можливо, й не здогадалися б поєднати з пастою. Читайте наш матеріал, обирайте один із рецептів та готуйте просто зараз! Радимо також прочитати про види пасти та цікаві факти про фреш–пасту у цьому нашому матеріалі.

Ziti

Зіті – це вид крупних макаронів, котрі найчастіше фарширують чи запікають. Ця страва з’являлась у відомому серіалі The Sopranos («Клан Сопрано»). Тому шеф Марко Черветті вирішив поділитися рецептом зіті зі своїми підписниками. Страва досить проста у приготуванні, а інгредієнти ви можете знайти в будь-якому магазині. Приготуйте зіті та відчуйте себе справжнім мафіозі!

Паста з тунцем

Марко Черветті дуже полюбляє тунець, який також називають «морською телятиною». Тому він пропонує приготувати смачну пасту з тунцем, яка стане прекрасною стравою на будь-якому столі! Для приготування цієї пасти вам необов’язково купувати свіжого тунця: Марко готує її з консервованим тунцем. До речі, готувати Марко буде не один – йому допоможе співзасновник профільного гастрономічного видання PostEat Михайло Парапан!

Тальятеле з рагу по-болонськи

Впевнені, ви не раз чули про спагеті болоньєзе. Марко Черветті каже, що такої страви не існує! Є тільки класичний рецепт тальятеле з рагу по-болонськи! Щоб навчитися готувати цю страву так само, як італійці, обов’язково потрібно подивитися відео-рецепт від Марко. У ньому шеф-кухар розповість цікаві факти про страву, а також розкриє класичний рецепт тальятеле з рагу по-болонськи. Дивимося!

«Паста Рікотта»

Шукаєте простий і швидкий рецепт легкої пасти для вечері? У Марко Черветті є ідея! Чому б вам не приготувати пасту рікота? Страва вийде дуже ніжною завдяки кремовій текстурі приготованого з рікоти соусу і вершковою на смак. До речі, Марко каже, що ви можете експериментувати і використовувати різноманітні сири для приготування цієї пасти. Щоразу її смак буде відрізнятися залежно від виду сиру, з якого ви приготуєте соус.

«Паста Аматрічана»

За словами шефа Марко Черветті, у Римі паста аматрічана вважається легендарною стравою. Тому кожен повинен спробувати приготувати її у себе вдома. Інгредієнти для пасти ви знайдете в будь-якому супермаркеті, а процес приготування не займе багато часу. Марко радить готувати пасту з перцем, щоб вона була особливо пікантною, але ви можете додати менше спецій – просто експериментуйте та втілюйте найсміливіші бажання!

Римська паста

Хочете отримати «римське громадянство»? Марко Черветті стверджує: якщо ви приготуєте римську пасту так само смачно, як готують її в Римі, то вам вдасться його отримати! Звісно ж, шеф жартує, однак пасту варто приготувати. Легка у приготуванні та смачна, вона стане відмінною стравою для обіду чи вечері. Спробуйте!

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi