пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Початок літнього дня може бути смачним у тихому провулку старого центру міста чи на літній терасі гамірної вулиці. Ви можете обрати улюблені з дитинства сирники, хітові яйця Бенедикт, омлет з чедером та куркою, популярні сендвічі Крок Мадам та Крок Месьє, віденський сніданок з курячим шніцелем або скрембл з вугрем — будь-який ранок стане чудовим, якщо розпочати його зі сніданку в ресторанах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Миколи Лисенка, 4
Бюджет: ₴₴.
Страви: яєшня з беконом та темними тостами – 164 грн, омлет або яйця пашот з салатним міксом та артишоками – 186 грн, яйця Бенедикт на стейку з цвітної капусти з сирним соусом, трюфельною пастою, печерицями та томатами – 201 грн, запечений сендвіч Крок месьє з шинкою та сиром – 169 грн, сніданок по-Ельзаськи – 236 грн.
Деталі: французький гастробар, знаходиться в центрі міста, мережа ресторанів Famille Très FRANÇAIS, сирна лавка, тематичний інтер’єр, власна випічка, сніданки та бранчі, класична французька кухня, літня тераса, доставка.
TRÈs french gastrobar — закладі мережі ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Наразі основний акцент у французькому гастробарі — сніданки та XXL бранчі, різноманітні вафлі та свіжоспечені круасани впродовж дня, а увечері суто французькі хіти та десерти. Також тут багато вина на розлив, крафтовий сидр та кава від ONE LOVE roastery. На сніданок пропонують омлет з артишоками, яйця Бенедикт на стейку з цвітної капусти та сніданок по-Ельзаськи з сосисками, яєчнею на сирному сендвічі, смаженою картоплею та овочами-гриль.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Оболонська Набережна, 5
Бюджет: ₴₴.
Страви: сніданок великого міста – 175 грн, сендвіч Крок Мадам – 140 грн, яйце пашот з гравлаксом із лосося та сирним соусом – 250 грн, омлет з сиром чедер, смаженою куркою та беконом – 150 грн, сирники з солоною карамеллю, сметаною та ягодами – 165 грн.
Деталі: гастробар, авторські рецепти котлет по-київськи, страви з локальних продуктів, сніданки з 11:00 до 16:00, авторська коктейльна карта, резерв столів, формат take away, dogs friendly.
Kyiv Gastrobar — це дуже київський заклад зі своїм характером, де готують Ми приготуємо для тебе унікальну та з різними начинками котлету по-київськи, яку зручно їсти руками, оригінальний тартар, соковиті ребра та авторський київський торт. У гастробарі знають все про поєднання їжі та напоїв, тут ви знайдете оригінальні авторські коктейлі. Снідати в закладі пропонують сирниками з солоною карамеллю, яйцем пашот з лососем, омлетом з чедером та куркою або сендвічем Крок Мадам.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 136
Бюджет: ₴₴.
Страви: тушковані сирники з родзинками у вершковому соусі з сезонними ягодами – 155 грн, скрембл з ростбіфом, київською страчателою та підсмаженою грінкою – 165 грн, підсмажена грінка з закарпатською фореллю, яйцем пашот, свіжим листям та сирною еспумою (вершки та сир) – 265 грн, міні оладки з сезонними ягодами та фруктами подаємо з ягідним соусом – 138 грн.
Деталі: гастрономічне бістро, знаходиться в центрі міста, фермерські та сезонні продукти, сніданки, веганські страви, гастрономічні вечері, доставка.
Moon Rabbits Local — гастрономічне бістро в центрі міста. Команда закладу працює у концепції сучасної локальної кухні, використовуючи фермерські та сезонні продукти, новітні техніки, щоб максимально розкрити гастрономічні якості кожного інгредієнта та показати нашу кухню з нової та кращої сторони. В меню сніданків тушковані сирники у вершковому соусі, скрембл з ростбіфом, підсмажена грінка з закарпатською фореллю та міні оладки з сезонними ягодами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Дмитрівська, 60/19
Бюджет: ₴₴.
Страви: великий віденський сніданок з курячим шніцелем – 185 грн, авокадо тост з яйцем пашот – 200 грн, гостра шакшука – 180 грн, ніжний омлет з прошуто та маслинами каламата – 190 грн, смачна брускета з ростбіфом та соусом чедер – 185 грн, яйця пашот, оладки з кабачка та кіноа та слабосолоним лососем – 225 грн, омлет з вугрем та авокадо – 220 грн, сирники з персиком та сметаною – 180 грн.
Деталі: шефське бістро, знаходиться на Лук’янівці, шеф Юрій Приємський, стильний інтер’єр, сніданки з 10:00 до 14:00, локальні продукти, сезонне меню, take away.
Hey Guys — шефське бістро відомого українського шеф-кухаря Юрія Приємського, який переосмислює приготування локальних продуктів, використовує авторські техніки та особливості кухонь Італії, Ізраїлю, Туреччини та Азії. В закладі представлені корисні сніданки до 14:00, піца тривалої ферментації, паста та ризото, тартари з м’яса та риби, десерти, кава. На сніданок пропонують великий віденський сніданок з курячим шніцелем, брускета з ростбіфом, омлет з вугрем й авокадо та сирники з персиком.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. М. Драгомирова, 7
Бюджет: ₴₴
Страви: поке з лососем, авокадо та бобами едамаме – 235 грн, млинці темпура з цукіні та лососем – 235 грн, тост з чорного хліба з вугром та вершковим сиром – 290 грн, скрембл з вугрем – 265 грн, омлет з лососем та рисом – 235 грн.
Деталі: японське бістро, знаходиться на печерську, дизайн від Yova Yager, органічні чаї, пізні сніданки, дитяче меню, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.
Koneko — невелике бістро японської кухні з органічними чаями, раменом і суші. Koneko bistro знаходиться в ЖК «Новопечерські Липки». Заклад названо в честь кота-гедоніста, який точно знає сенс в їжі та дотримується простої філософії: любити людей, годувати смачно. Дизайн авторства YOVA YAGER hospitality design, над айдентикою працювала графічна студія дизайну «Луч studio». В бістро готують пізні сніданки: поке з лососем, млинці темпура з цукіні, тост з чорного хліба або скрембл з вугром та омлет з лососем і рисом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 12
Бюджет: ₴₴.
Страви: київський сніданок – 195 грн, східний сніданок – 235 грн, солодкі сирники з сезонними ягодами та маскарпоне – 165 грн, солоні сирники з місо йогуртом та сальсою – 125 грн, авокадо тост – 165 грн, шакшука – 135 грн.
Деталі: бістро близькосхідної кухні, знаходиться в центрі міста, сніданки весь день, страви на грилі, вино келихами, різноманітна коктейльна карта, велика барна карта.
GOL’DA pita-bar — ресторан близькосхідної кухні та бар в центрі столиці. В меню лаконічному меню автентичні страви Близького Сходу: піта, хумус, бабагануш, сет мезе, піти, сувлакі. На сніданок який готують увесь день, пропонують солодкі та солоні сирники, авокадо тост, шакшуку, київський сніданок з дерунами та мисливськими ковбасками, східний сніданок з яєчнею та кебабами.
Головна фото: GOL’DA music/bistro
Фото: Facebook TRÈs french gastrobar, Kyiv Gastrobar, Moon Rabbit, Hey guys, Koneko bistro, GOL’DA music/bistro.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi