Десерти до літа: шукаємо літні солодощі в закладах Києва - PostEat

пошук

Десерти до літа: шукаємо літні солодощі в закладах Києва
10-06-2019 0 3194


Літні десерти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Полуниця, чорниця, черешня, суниця, малина, лохина — розмаїття літніх ягід використовується у смачних та апетитних десертах від столичних кондитерів. Попереду ціле літо, коли ви можете насолоджуватись літніми десертами в закладах Києва — не варто обирати, спробуйте усе!

СМИЯН

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вишгородська, 45; пр-т Героїв Сталінграда, 24а.

Бюджет: ₴₴. Еклери (55 грн), десерти (65 — 70 грн), макарони(35 грн).

Страви: ягідний тарт – 65 грн, ягідна пана кота – 65 грн.

Деталі: кондитерський дім Кирила Сміяна, десерти і свіжа випічка, можна замовити торт на винос, доставка.

Кондитерський дім короля десертів Кирила Сміяна готує лише натуральні десерти без ароматизаторів, консервантів, стабілізаторів і барвників. Для приготування десертів використовуються справжня фісташкова паста, мангове пюре, ванільна паличка і мигдальне борошно. Ягідний тарт з ніжного пісочного тіста з ягідним пюре, заварним кремом і свіжими фруктами чудово підкреслить яскраві смаки сонячного літа. Класична італійська пана кота з вершкової основи з нотками ванілі, доповнена ягідним пюре смакуватиме шанувальникам десертів з ніжними текстурами.

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3.

Бюджет: ₴₴. Супи (116 – 440 грн), страви з риби та жаб (397 – 596 грн), гарніри (59 – 140 грн).

Страви: гаспачо з полуниці з ванільним морозивом – 125 грн, шоколадний мус блан з полуницею і домашнім печивом – 110 грн, домашній полуничний сорбет – 68 грн/100 г.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і до 16:00 у вихідні, бізнес-ланчі (діють з 12:00 до 16:00, меню ланчів оновлюється щочетверга), 4 зали, дитяче меню, сніданки, виставки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, паркінг, формат take away, доставка.

Très FRANÇAIS – заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Сповнений класичного шарму, заклад переносить гостя в атмосферу сучасного Парижу. В перший день літа у закладах Très FRANÇAIS і Tres BRANCHE стартувало сезонне полуничне меню, яке об’єднало класичні страви французької гастрономії та авторські варіації бренд-шефа Famille. Радимо неодмінно спробувати апетитні сезонні десерти — гаспачо з полуниці з ванільним морозивом, шоколадний мус блан з полуницею і домашнім печивом, а також класичний домашній полуничний сорбет.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210 – 1560 грн), стейки з дров’яної печі (530 – 620 грн/100 г), морепродукти (185 – 2100 грн/100 г).

Страви: пиріг дня з ягодами та крем-сиром – 185 грн, асорті десертів з екзотичними фруктами – 1100 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, лате – 75 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, коктейль Devil’s Advocate – 220 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; об’єднує rooftop, ресторан з видовою терасою, караоке, лаунж-бар, два клуби; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка на 100 місць, резерв столів.

Ресторан Queen — нова локація з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного холдингу Bulldozer Group. Великий та просторий ресторан Queen із загальною посадкою близько 250 персон візуально розділено на основну зону та затишну vip-зону. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, поєднавши страви японської, української та авторської кухні. Завітавши до Queen, спробуйте легкий пиріг дня з сезонними ягодами — лохиною, суницею, малиною або полуницею з холодним чиз-кремом на основі сира філадельфія, вершків і маскарпоне. Для компанії радимо замовити асорті десертів з екзотичними фруктами, яке складається з мініваріацій десертів закладу — апетитний брауні, ніжне тірамісу, фондан і банановий флан, а також сорбети і морозиво чудово доповнять літній вечір.

MarMari

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 30а.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (60 – 110 грн), салати (95 – 130 грн), боули (85 – 120 грн), смузі боули (95 – 110 грн).

Страви: пташине молоко (ваніль/шоколад/манго/малина/фісташка) – 175 грн, морозиво в асортименті – 35 грн.

Напої: лате – 36/40 грн, флет вайт – 45 грн, фрапе – 50 грн, американо – 25 грн.

Деталі: сімейна кондитерська, затишний інтер’єр, сніданки протягом усього дня, боули та смузі боули, торти на замовлення, вітрина з солодощами, великий вибір чизкейків, тортів, класичних та авторських десертів.

MarMari — сімейна кондитерська в одному зі старих районів Києва. Власниця закладу — кондитерка, яка вигадує авторські рецептури та власноруч готує десерти. Усі кондитерські вироби та солодощі в MarMari виготовляються виключно з якісних натуральних інгредієнтів. В MarMari самостійно готують пташине молоко, мармелад та морозиво. Крім цього, в меню — сніданки, салати, боули та смузі. Асортимент десертів представлений на вітрині кондитерської — завітайте до MarMari та оберіть собі до смаку.

Anderson Cafe Kiev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 18.

Бюджет: ₴₴. Торти (345 – 600 грн), десерти (29 – 60 грн), кава (25 – 50 грн), смузі (55 грн).

Страви: тарт в асортименті – 40 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, капучино – 39 грн, фрапе – 45 грн.

Деталі: кафе-кондитерська, знаходиться в центрі Києва, лаконічний інтер’єр, вітрина з десертами, торти, тістечка, кава, печиво, кіші, випічка, ланч-бокси цілий день, сніданки, демократичні ціни, take away, вода безкоштовно, доставка.

У затишному кафе-кондитерській Anderson Cafe Kiev гостям пропонують за доступними цінами натуральні десерти, приготовані за класичним і авторськими рецептами. В меню — торти, тістечка і еклери, пироги і штруделі, випічка та печиво, а також сніданки і готові ланч-бокси. Цього літа радимо смакувати тартами з різними смаками — шоколадною, полуничною та з поєднанням груші і сиру дор блю.

Madlen_cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Симона Петлюри, 16/108.

Бюджет: ₴₴. Десерти (20 – 84 грн).

Страви: десерт «Червоний оксамит» – 58 грн, чизкейк – 84 грн, «Наполеон» – 40 грн, Парі Брест – 32 грн.

Напої: еспресо – 18 грн, капучино – 25 грн, молочний полуничний коктейль – 65 грн.

Деталі: кондитерська з авторськими десертами, знаходиться в районі площі Перемоги, інтер’єр в стилі бейбі-шик, свіжа випічка, торти, десерти в баночках, порційні торти.

Madlen_cafe — кондитерська з авторськими десертами від шеф-кондитера Анни Матюшенко. Інтер’єр закладу милий і затишний, виконаний в стилі бейбі-шик. У меню представлені солодкі круасани, сендвічі, пироги з куркою, печиво, десерти і торти. Неодмінно спробуйте класичний чизкейк, прикрашений свіжою полуницею та десерт «Червоний оксамит» з ніжним вишневим компоте.

Фото: Facebook СМИЯН, Très Français, Queen Kyiv, MarMari, Anderson Cafe Kiev, Madlen_cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi