Фреші з незвичних фруктів та овочів в закладах Києва - PostEat

пошук

Фреші з незвичних фруктів та овочів в закладах Києва
24-04-2019 0 3057


Фреші з незвичних фруктів та овочів у закладах Києва шукала редакція Posteat.

Спрагу найкраще втамовує вода, але не гірше можуть впоратися з нею свіжовичавлені соки. До того ж, всесвітній тренд на здоровий спосіб життя тримається серед українців вже декілька років. Ми знайшли заклади столиці, в яких пропонують фреш, і які точно здивують вас.

ВАО • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сами (99-469 грн), страви з м’яса (269-1759 грн), салати (147-529 грн), супи (199-469 грн), десерти (67-249 грн).

Їжа: курка в кисло-солодкому соусі по-кантонськи — 229 грн, курка з лемонграсом та перцевим соусом — 190 грн.

Напої: ананасовий фреш – 150 грн, фреш з селери – 90 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, вегетаріанські страви, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 в будні, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — це сучасна китайська кухня від Ектора Хіменес-Браво. Гостям закладу пропонують екзотичні страви Сходу – від закусок до основних страв. В меню BAO представлено кілька видів свіжовичавленого соку – від традиційних до екзотичних. Серед них рекомендуємо скуштувати ананасовий фреш або фреш із селери.

Nebos на Майдані

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 3/4.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (89-105 грн), салати (75-95 грн), закуски (89-290 грн), супи (60-70 грн), основні страви (74-315 грн), десерти (70-215 грн).

Їжа: відкритий сирний пиріг – 110 грн, сет ролів – 315 грн, мінестроне – 65 грн, брускета асорті – 89 грн.

Напої: буряковий фреш – 65 грн, манговий з м’якоттю – 100 грн.

Деталі: RAW FOOD ресторан, зручне місце розташування в центрі міста, меню складається з натуральних фруктів, свіжих овочів і зелені; під час приготування страв не використовують жири, борошно, цукор, доставка, take away, kids friendly.

Nebos на Майдані – ресторан здорового харчування, де головною позицією в житті гостей виступає правильний спосіб життя. Nebos став одним з найбільш популярних місць серед киян завдяки широкому вибору авторських страв. Всі страви в меню готуються без лактози, цукру, глютену та не проходять термічну обробку. Фреши пропонують за демократичними цінами, а гостям, які шукають справжньої екзотики, пропонують свіжовичавлений сік манго з м’якоттю.

Klukva & Brukva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 16.

Бюджет: ₴₴. Салати (95-180 грн), страви з м’яса і риби (150-280 грн), десерти (60-140 грн).

Їжа: крем-суп зі спаржі з соусом естрагон – 190 грн, весняний салат з зеленою спаржею, шпинатом і редисом – 150 грн, спрінг-роли з тіста «брик» зі спаржею і грушею, з голландським соусом і мармеладом з ревеня – 160 грн, зелена спаржа з молодою картоплею – 160 грн.

Напої: лимонний фреш – 85 грн.

Деталі: перший в Україні локаворський ресторан, інтелектуальна кухня, авторські страви від ресторатора і гастрономічного експерта Вікторії Пархоменко, сезонні страви в меню, страви з печі, ферментовані спеціалітети власного виробництва, місцеві продукти, формат take away.

Klukva & Brukva – заклад від ресторатора і гастрономічного експерта Вікторії Пархоменко, який взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. Меню ресторану базується на принципах сезонності, в ньому пропонують страви виключно з місцевих продуктів. Фреші тут подають виключно з цитрусових: апельсиновий, грейпфрутовий і, навіть, лимонний.

Fresh Factory

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Степана Бандери, 9; вул. Саксаганського, 120; вул. М. Амосова, 12; вул. Ярославська, 58; вул. Сагайдачного, 41; вул. М.Грінченка, 4-В; вул. Б. Хмельницького, 48.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (36-87 грн), салати (115-118 грн), сендвічі (83-88 грн), супи (42 грн).

Їжа: сир брі у омлетному ролі – 87 грн, суп вершковий з грибами – 42 грн, салат сицилійський – 115 грн.

Напої: гранатовий фреш – 78 грн, гарбузовий фреш – 24 грн, грушевий фреш – 24 грн, фреш з коріння селери – 54 грн, фреш з ківі – 56 грн.

Деталі: мережа кафе та сокових станцій, в меню 20 різновидів свіжих соків, молочні коктейлі та сезонні коктейлі, м’ясо і хліб власного приготування, програма лояльності «Батьківська турбота», сезонні страви, онлайн-магазин, доступні подарункові сертифікати, доставка, формат take away.

Fresh Factory – це мережа закладів та сокових станцій в різних куточках столиці. Головна концепція Fresh Factory – здорове харчування та свіжість продуктів, а тому мережа має власне сертифіковане виробництво, загальною площею 300 м2. Крім свіжих соків і сезонних коктейлів, гостям пропонують кондитерські вироби, м’ясо і хліб власного приготування, салати, супи, десерти, сендвічі, каву і чай. Асортимент фрешів у меню закладу вражає – рекомендуємо спробувати фруктовий свіжовичавлений сік з ківі, а любителі овочів оцінять фреш із коріння селери.

Good Girl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (145 – 270 грн), салати (169 – 215 грн), основні страви (199 – 495 грн).

Їжа: салат з маринованим гарбузом — 169 грн, севіче з тунця — 189 грн, Good Girl бургер — 245 грн, стейк з цвітної капусти — 199 грн.

Напої: мікс фрешів Clean Skin – 95 грн, мікс фрешів Green Doctor – 110 грн, мікс фрешів Bright Eyes – 79 грн, мікс фрешів Iron Man – 95 грн, мікс фрешів Immunity Shot – 69 грн.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проект Анни Козаченко (Milk Bar і Dogs & Tails), два види меню — денний і вечірній, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з cуперфудів, special страви у вихідні дні, смузі, формат take away, резерв столів у вечірній час.

Good Girl — ресторан смачної та корисної їжі від співзасновниці Milk Bar і Dogs & Tails Анни Козаченко. Страви готують з якісних продуктів — максимально зберігаючи всі їхні корисні властивості. У закладі є денне і вечірнє меню. В Good Girl представлені різноманітні соки холодного віджиму без додавання цукру. Рекомендуємо спробувати мікс фрешів Clean Skin з гарбузом, імбиром, апельсином та морквою.

Фото: Facebook ВАО • Modern Chinese Cuisine, Nebos на Майдані, Klukva & Brukva, Fresh Factory, Good Girl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi