Гастро-події у Києві 1-6 лютого: еногастрономічна вечеря у ресторані «Глек»; благодійна дегустація у Biologist Wine Club; малювання за бранчем у ресторані Très FRANÇAIS - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 1-6 лютого: еногастрономічна вечеря у ресторані «Глек»; благодійна дегустація у Biologist Wine Club; малювання за бранчем у ресторані Très FRANÇAIS
01-02-2024 0 600


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві 1-6 лютого.

Благодійний Guest Bartending в 11 Mirrors Restaurant & Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34-A; 11 Mirrors Restaurant & Bar.

Коли: 1 лютого. Початок о 19:00.

У 11 Mirrors Restaurant & Bar відбудеться благодійний Guest Bartending. Назар Грабар та Даніель Салем будуть міксувати за баром 11 Mirrors унікальні коктейлі, які вони створили на власний смак.

Протягом трьох годин заклад разом із громадською організацією «Київщина — це ми» збиратиме на зимові комплекти одягу для 3-го МБ 67-ї ОМБр ДУК. Мета — 140 тис. грн. Частина виручених коштів від кожного авторського коктейлю піде безпосередньо на потреби українських захисників.

Вхід: добровільна пожертва.

Еногастрономічна вечеря «Автохтонні вина з різних куточків світу» у ресторані «Глек»

Де: вулиця Велика Житомирська, 6; ресторан «Глек».

Коли: 1 лютого. Початок о 18:30.

У ресторані «Глек» пропонують розпочати лютий з вишуканої вечері в супроводі незвичайних представників винного світу.

Сомільє: бренд-амбассадор ТМ “Shabo” Олег Антіпін. Які вина будуть:

  • Valvitis Ribolla Gialla Brut.
  • Shabo Limited Edition Telti Kuruk.
  • Chateau Mukhrani Shavkspito.
  • Narovylo Odessa Black.
  • Carlo Sani Susumaniello.

Фудперінг підготує шеф-кухар ресторану Андрій Северенчук. Які страви будуть:

  • Сири з Київської сироварні “Сироман”.
  • Маринований судак з крем-песто та овочами.
  • Салат з печених овочів та качкою.
  • Філе фермерського страуса з айвою.
  • Десерт від шефа.

Бронювання місць та додаткова інформація за телефоном: +380983771100.

Одинадцятий день народження ресторану Grill do Brasil

Де: бульвар Лесі Українки, 24; ресторан Grill do Brasil.

Коли: 2 лютого. Початок о 18:30.

Бразильський стейк-хаус Grill do Brasil святкує одинадцятий день народження. У закладі будуть пригощати келихом ігристого під звуки саксофона.

Бронювання місць та додаткова інформація за телефоном: +380445939898; +380672167552.

Благодійна дегустація у Biologist Wine Club

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, павільйон №6; Biologist Wine Club.

Коли: 2 лютого. Початок о 19:00.

У Biologist Wine Club відбудеться фудперінг з новими винами Biologist та виноградними дистилятами. 

Ведучі: винороб Ігор Петренко та майстер дистиляції Олександр Гупало.

Що буде на дегустації: 

  • Ренесанс ігристе біле 2019
  • Першотвір біле тихе 2023 — перше біодинамічне з виноградників з Київщини.
  • Рислінг 2023 (гості спробують перші, бо навіть в продажу ще немає).
  • Марево 2020 — вино, що виготовляється із зав’яленого винограду раз на 3 роки.
  • Вичавка Гупалівка Classic — виноградний дистилят, виготовлений за технологією Грапи.
  • Вичавка Гупалівка Reserve.
  • Гупалівка Reserve, витримана на осаді.

Вартість: 1200 грн. У вартість входить спеціально підібрані блюда від шеф-кухаря. 100% зібраних коштів буде передано на дрон розміновувач для фонду “Жовто-Блакитний”. Забронювати місце можна написавши закладу в особисті повідомлення, або за номером телефону +380930690868.

Малювання за бранчем з Ольгою Морозовою у ресторані Très FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS.

Коли: 3 лютого. Початок о 11:00.

У ресторані Très FRANÇAIS запускають проєкт Branch & Paint. Це проєкт, коли гості будуть малювати під керівництвом професіонала, відпочиватимуть зі смачним арт-сніданком і спілкуватимуться в затишній атмосфері з цікавими людьми.

Ранковий проєкт вестиме відома київська художниця Ольга Морозова — учасниця багатьох українських та міжнародних виставок. Роботи Ольга Морозової знаходяться у колекціях музеїв сучасного мистецтва Іспанії та Уеску також в приватних колекціях в Україні, США, Чехії, Франції, Італії, Великої Британії, Перу, Іспанії. 

Оскільки у Très FRANÇAIS зараз сезон Савойської кухні, гості малюватимуть та надихатимуться творчістю художника-символіста Пюві де Шавана, який народився та виріс у Ліоні.

Гості малюватимуть в техніці «акріл». Усі матеріали надаються.

Вартість участі: 1250 грн. Забронювати можна за посиланням.

Відсвяткуйте День бармена у «БарменДиктаті»

Де: вул. Хрещатик, 44б; «БарменДиктат»; Київ.

Коли: 6 лютого. Початок о 18:00.

У легендарному київському барі «БарменДиктат» 6 лютого влаштують вечірку з нагоди Дня бармена.

«Усі попередні роки в нас виходила найвідвідуваніша вечірка барної спільноти в країні. Не бачимо перешкод для повторення такого ж самого результату й цього року. 

Тож, любі представники барної індустрії, встановлюйте таймери, робіть записи в щоденниках, зав’язуйте вузлики на пам’ять, робіть, що хочете, але рівно за місяць, 6 лютого, ми чекаємо вас у «БарменДиктаті» на грандіозний дудліж, тобто на масштабну гостину, тобто на монументальну вечірку, тобто на потужні сходини, тобто ви зрозуміли», – розповідають організатори.

Photo credit: Instagram 11mirrors_rooftop, Instagram hlek.kyiv, Instagram grilldobrasil, Instagram wine_club_biologist, Facebook Très Français — дуже по-французьки, Facebook БарменДиктат

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi